Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első képen lévő csaj mennyire jön be? (testalkatra) Kép lent
Figyelt kérdés
Valószinű a pasik sokaságának a középső csaj a legszebb, de mennyire visszataszitó az első lány testalkata?
2010. jún. 18. 07:25
31/38 anonim válasza:
érdekes, hogy a legtöbben vagy az elsőt vagy harmadikat díjaztátok. kicsit elgondolkoztam, mert én valahol a 2-3 lányok között lehetek, és nagy célom, hogy úgy nézzek ki, mint a 2., de azt meg mindenki túl átlagosnak véli. az első viszont tényleg nem szívesen lennék. mondjuk kevés esély van rá, de nem is bánom. :)
32/38 anonim válasza:
Én pl. szeretnék úgy kinézni, mint a 3. :)
33/38 anonim válasza:
Miért kell lepontozni azokat akiknek bejön a harmadik csaj aki abszolut de nem kövér?!?!
34/38 anonim válasza:
Szia. Nekem, a középső lány alakja, tetszik, a legjobban, utána, a harmadik, duci, és végül az első, akinek, nagyon kicsik a mellei.
35/38 anonim válasza:
1.= kösz nem kell túúl gírhes
2.= dugnáááám :D
3.= dagadt ge*ci
36/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (várok még) amúgy én nem pontoztam senkit... hát én 162 cm körül, De gőzöm sincs hány kg. 45 körül..tényleg nem tudom
2010. jún. 20. 08:31
37/38 anonim válasza:
Első: Fúj b+ az ilyen lányok szajhának is rosszak...
Középső: Tökéletes
Utolsó: Ez se rossz...legalább van mit fogni :DDD
38/38 anonim válasza:
Szerintem balról az első csaj a legszexybb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!