Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves pasik! Milyen legyen a csaj az ágyban az első közös együttlétnél?
minden jöhet, ami jól esik neki.
az a fontos, h engedje el magát, és élvezze!
Erre nem 1-2 mondat a válasz... Amit lényegesnek gondolok: próbálj nagyon figyelni az összhangra, próbáld meg átadni magad a szexnek és élvezd ha tudod. Ne görcsölj, nem érdemes kapkodni sem. Orális szex jöhet, szerintem várj amíg ő kezdeményezi. Szerintem csak akkor szopd, ha ő előbb kinyal téged, így valószínűbb hogy kölcsönös lesz az orális szex.
30/F
spontán legyen... én utálom a megtervezett dolgokat, hogy majd holnap fél 3 után két percel gyere át és borozunk aztán meg lesz valami...
belefér bármi, csak legyen meg a kommunikáció, neki hogy jó, ne játsza meg magát, de mutassa ki hogy mi merre hányóra... legyen aktív és kezdeményező. szerintem pont ennyi kell nekem legalábbis..
25/f
Laza, határozott, aktív. Elsőre nem muszáj az orál szerintem de az előjáték az fontos. Jelezni lehet, hogy ha jófiú lesz az illető akkor később majd az is megtörténhet.
Inkább a feltérképezés a lényege az elsőnek szerintem.
A legjobb az ha próbál az ember feszültség nélkül közeledni a párjához így ez egy idő után kölcsönös lesz.
Visszataszító, ha a lány nagyon szőrös, nekem ez volt amikor elveszítettem a szüzességemet és a mai napig rosszul vagyok, ha eszembe jut :D Azóta rettegek, hogy újra megtörténik :D
Azzal a nővel akivel lefekszek, az külsőre egészen biztos, hogy az én esetem és az igényeimnek megfelel!
Tehát első szexnél , végül is mindegy mit nyújt, csak élvezze, és megpróbálom általában én irányítani a menetét a dolgoknak.
Elsőre ugysem tökéletes és igazi mély érzelmekkel teli, a szex, ahhoz kicsit össze kell szokni.
Lényeg, hogy élvezze, vegye fel a ritmust.
Igen, jöhet orál is az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!