Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első képen lévő csaj mennyire jön be? (testalkatra) Kép lent
Valószinű a pasik sokaságának a középső csaj a legszebb, de mennyire visszataszitó az első lány testalkata?
Bár én lány vagyok, de mind a 3 nagyon jól néz ki. Nekem mégis a 2 és a 3as tetszik. Az elsőnek a combja nagyon csontos.
Amúgy ne izgulj, 15 évesen én is olyan voltam mint az első (sőt, még 18 évesen is) aztán most híztam 7 kg-t és már olyasmi lettem mint a 2es.
21/L
Nekem tetszik az első 2, a 3. sem vészes, de élőben azért más lenne...
21/F
A a 2. néz ki legjobban de nem csak az alakja miat...
Alakra az első is tökéletes, ha ilyen vagy, nincs miért panaszkodnod :)
Úgy vettem észre, az ilyen vékonyabb lánmyokat irigylik a legjobban a többiek. Csak picit furi képet vág XD
Ha gondolod írj privit, megismerélek :)
16/F
Kedves 07:56-os!
Ha azt hiszed, hogy bárki ezen csodálkozni fog, hogy micsoda ritka dolgot fedeztél fel, akkor szánni tudlak. Az agyi szintemmel meg vagyok elégedve és nagy ívben lszarom, hogy mit gondol rólam valami tök ismeretlen, aki egy ilyen degenerált oldal olvasója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!