Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Segítsetek dönteni mit csináljak. Csinos fiatalos két gyerekes anyuka vagyok lassan 40.több évi egyedüllét után bevállaltam egy kapcsolatot .Nagyon szerelmes vagyok,jó képű ,jó humorú pasi,összeköltöztem vele.A gond hogy neki is vannak gyerekei,és a 17 éves lány a mindene,túl szoros a kapcsolat,úgy érzem háttérbe szorulok,hétvégente van itthon ,velem közös program nem volt még ,két hónapja vagyunk együtt. Minden hétvégén itt vannak a gyerekek. Mit csináljak,eddig senkivel nem értettem meg így magam,de ahhoz hogy működjön a lányával ki kéne jönnöm,sőt a lány a barátjával is.Sajnos nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésükbe hétvégén,inkább elvonulok,ami nem tesz jót a kapcsolatunknak. Hisz így vele sem vagyok ,mert ö mindig a gyerekei közt forog.fog ez a kapcsolat hosszú távon működni,vagy inkább lépjek?#maradjak ??
2018. júl. 9. 08:59
21/22 anonim válasza:
De hát kérdező! azt írod, hogy 'Nagyon szerelmes vagyok,jó képű,jó humorú pasi' - próbáljátok megoldani a gondjaitokat! Érdemes! Ritka, hogy középkorúak szerelmesek legyenek - de más ez, nem olyan mint a 18 éveseké- gondokkal terhelt. Viszont a tapasztalataik gazdagabbak, tanultak belőlük ezért jobban meg tudják oldani. Ne gyerekeskedj hát!
22/22 anonim válasza:
Nem igazán értelek, azért nem kisgyerekekről beszélünk, hanem közel felnőtt, nagy tizenévesekről. Idők kérdése, és amúgy is nemsokára leszakad mindenki a szülőkről, mert egyetem és társaik. Nem is igazán kell velük foglalkozni, csak ne legyél ellenséges, nem annyira nehéz. Én 17 évesen nem is igazán akartam a szüleimmel programokra menni, később meg még annyira se, voltak saját programjaim. Szerintem ha megpróbálsz közéjük állni, annak semmi értelme, ráadásul elég kettős mérce, mivel a te gyerekedet is elfogadják minden hiszti nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!