Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki megbánta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki megbánta, hogy nem vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem nekem ez nem fontos, hogy gyereket vállaljak, nem hiányzik az életemből. Jól bánok a gyerekekkel egyébként, mindenkitől azt hallom, hogy milyen jó anya lennék, de mégis azt érzem nekem ez nem kell, nem hiányzik. Volt már olyan aki ugyanígy érzett aztán később megbánta ezt a döntést?
2018. júl. 8. 19:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Lehetne gyerekem, mert van méhem, és termékeny vagyok, de nagy eséllyel a szülést sem élném túl a betegségem miatt.

Nem érdekelnek a gyerekek, ha vigyázni kell pl. kisbabára, ellátom, meg játszok vele, de ennyi, nincs elérzékenyülés, meg semmi, tök hidegen hagy, ha sír, ilyesmik.

Mióta tudom, hogy a terhesség és a szülés számomra életveszélyes, leépítettem magamban a gyermek iránti vágyat és semlegesként kezelem őket. :)

2018. júl. 10. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!