Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszamehetnétek az időben társat választani, melyik korba mennétek? Ókor, bronzkor vagy középkor?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 14:55
11/18 A kérdező kommentje:
8-as,de úgy írtam hogy választani.
2018. júl. 8. 15:51
13/18 anonim válasza:
Az 1900-1950-es évekbe mennék vissza. Tetszik, hogy a férfiak elegánsan öltöztek, tényleg férfiasak voltak, adtak magukra. Tetszenek az első és második világháborús fotókon a katonák, valamiért mindig ők voltak nekem a "férfi ideál" :D. Nyilván abban a korban nem lehetne olyan szintű karrierem, mint manapság, de szívesen lennék mondjuk nővér a fronton, szívesen lennék családanya is, amolyan családot összetartó, a férjének támaszt nyújtó, segítő, támogató nő, ebből a szempontból jobb lenne az 1950-es években élni, akkor már nem volt annyira szokás belehalni a szülésbe.
15/18 anonim válasza:
1400-1500-1600-as évek. Vinnék egy napelemes elemlámpát, isten lennék. Bár lehet megégetnének boszorkányság miatt. Amúgy szerintem minden korba bele lehet kötni valami miatt. Őskorban az emberek ápolatlanok voltak és koszosak, az ókorban tiszták, de ápolatlanok, középkorban inkább ápoltak, de nem tiszták, a 19-20.sz. női nekem túl ferfiasak, 20.sz hölgyei szimplán nem jönnek be.. a 21.sz. hölgyei pedig.... hát ez van, ebből kell keresni :D de ez ugyanúgy, ha nem jobban a férfiakra is igaz. Szerintem. 21F
17/18 anonim válasza:
A tszesítés előtti parasztvilágba, ahol a munkának értéke volt.
18/18 anonim válasza:
8as....csinált is mindenki a másik feleségének gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!