Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő mennyi ideig van szexuálisan egyedül?
JW, azt se veszed észre, ha valaki érdeklődik felőled...
Simán hülye vagy életem értelme... De ez a te bajod. Majd elmúlik az elmebajod.
Ui: jól nézett ki a Duna parti képed 🤗
25 válaszoló
Nem, én az az "állatfaj" vagyok aki nem veszi komolyan egy szélsősségesen elvakult, álomvilágban élő, folyamatosan dogmatikus eszméket valló "szekta" azon képzelgéseit, hogy mivel ők vannak többen ezért nekik van igazuk mindenben, mindig.
Teljesen mindegy mennyi nő állítja itt, hogy fekete a tej és töröltet minden olyan választ ami nem ezt a nézetet vallja, attól még nem lesz igaz. De, hát egy vallási fanatikus tömörülést is hiába próbálsz tudományos tényekről győzködni, mindent megmagyaráznak és közösen kiutálnak. Kb. ahogy itt is.
Azért az elég gáz, ha itt még a pasik sem védenek be, a "csúnya, gonosz, fekete tejet hirdető, dogmatikus nőktől" :3
Jagu. Vegyél ki egy kis szabadnapot! Megérdemled, hidd el! Úgy is azt vallod, hogy akad csaj a pecádra, szedj fel egyet, löbögtesd meg neki a pöcölöt, hintsd be, aztán sétálj egyet a friss levegőn, élvezd ki, hogy nincs kánikula...
Hidd el utána új ember leszel!
Nem mert ők közben el vannak foglalva azzal, hogy képet küldjetenek nektek a farkukról.
Egyébként az a röhej, hogy mindössze annyit jelentettem ki, hogy egy lánynak egyszerű a szexpartner találása (mert ugye a kérdés is hellyel-közzel erről szólt).
Erre töröltetés, állatfaj így, úgy meg én vagyok a hülye és mégis hogy képzelem.
Semmi érv vagy ellenvetés még akkor sem, ha ti magatok jöttök ezzel állandóan, de mindegy.
Lefogadom, ha lányként itt 10 random férfira, akit egy válaszából levágsz, hogy egyedülálló és kb. veled egykorú ráírnál olyan szöveggel, hogy
"szia, ez és ez vagyok, kalandot keresek, képcsere és, ha bejövünk egymásnak tali majd több?"
akkor minimum 4-5 belemenne, egy valószínű be is jönne és már este összefutnátok. Vagy ez szerinted nehéz.
Pont te vagy erre a legjobb példa.
Nagyjából mennyi ideig is tartott leszervezni velem egy talit miután rám írál, 10 percbe?
Majd talin jött, hogy akikkel találkoztál és rád mozdult azt azonnal ignoráltad onnantól. Mondom jó, akkor egyszerre több vasat tartasz a tűzben és felesleges közeledni is, akkor milyen érdeklődésről is beszélünk?
Utána elmesélted, hogy szingliként volt olyan időszakod amikor egyetlen nap leforgása alatt 4 különböző pasival volt szexkapcsolatod párhuzamosan, mindez hónapokig, utána pedig második talin besértődtél amikor megemlítettem, hogy még lehet elmegyek találkozni egyik lány ismerősömmel azon nem titkolt szándékkal, hogy több lesz a dologból mint beszélgetés.
Pont, hogy csak ráerősítettél arra amit eddig is láttam. Hogy a legtöbb nő bort iszik és vizet prédikál.
Jagu... nekem semmi bajom nem volt az első válaszoddal. Hoztad a formád, ennyi.
De utána az a föcsögés amit itt leműveltél, az már nekem is sokk volt.
Én meg kísérletet sem teszek arra, hogy "bebizonyítsam" vagy vitázzak a veled egy véleményen lévőkkel. Mert egy anonim oldalon a te állás pontod és az én álláspontom is olyan homok. A szél széthordja. Ezért meddő az egész. Kikérheted magadnak a vita hiányát. De belé untam, hogy itt vitázni nem lehet. Van a te oldalad, van az én oldalam, és mindenki hajkurássza a maga igazát. Ez meg nem vita. De a gyk kapacitásából ennyi telik.
Attól függ, mennyire van igénye a szexre, tud-e érzelmek nélkül szeretkezni stb.
Van, aki átlagos, és évekig nem szexel senkivel, ha épp nincs párkapcsolata, mert nem vinné rá a lélek. Van, aki meg két napig nem bírja, és akkor lemegy buliba, és elmegy az első pasassal, aki vesz neki egy koktélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!