Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő mennyi ideig van szexuálisan egyedül?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy nincs párkapcsolata, hanem úgy, hogy nincs egy izmos helyes srác aki kezelgeti, nem nyomulnak rá napi 5en, nem húzza meg valami random fuckboy egy buliban, stb.
2018. júl. 8. 14:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%
Unalmasak ezek a kérdések. Mikor értitek meg, hogy nem kell szexre senki, aki "kezelget"? A vibrátorommal jobb orgazmust élek át, mint barmilyen izmos helyes pasival. A szex akkor kell, ha párkapcsolatban vagyunk és szeretjük egymást. Dugni nem kell senki. Mit nem tudtok ezen felfogni hogy minden nap ez a téma?
2018. júl. 8. 14:52
 12/37 anonim ***** válasza:
97%

Hatalmas nagy tévedés, hogy a szingli lányok előtt sorokban állnak a férfiak, hogy "kezelgessék" őt.

Az tény, hogy könnyen találnának maguknak valakit ha akarnak, de inkább arról van szó, hogy ők mennyire igénylik ezeket a "kezelgetéseket".

2018. júl. 8. 14:55
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha van párom, komoly párkapcsolatom, akkor van aktív szexuális életem. Ha pedig éppen nincsen senkim, akkor nem szexelek senkivel sem. Ennyire egyszerű. Nekem nincsen szükségem arra, hogy egy vadidegen “kezelgessen”.... Nyomulni van, hogy nyomulnak (de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy úton-útfélen leszólít valki vagy sorban állnak a házam előtt...), de egyáltalán nem vágyom rá és inkább zavaró, idegesítő, hiszen nem kívánok élni a lehetőséggel. Illetve nem vagyok discoribi vagy prosti, hogy ilyen-olyan fuckboyok csak úgy “meghúzzanak” egy buliban... Levegő vagy víz nélkül nem tudnék élni, de abba, hogy nem szexelek senkivel sem pl. 2 évig, na abba nem fogok belehalni.
2018. júl. 8. 15:04
 14/37 anonim ***** válasza:
7%

Általában elég rövid intervallumokra vannak egyedül, egyik kapcsolatból mennek át a másikba, ha egyszer netán mégis úgy lenne vége, hogy szingli lesz, nagyon rövid időn belül találnak valakit párnak. Vagy pedig valami macsónak csak bedőlnek, és csak megdugja őket aztán sírnak.

Mondjuk a random csak szex a legtöbbeknek nem igénye, vagy ez olyan mint nálunk férfiaknak a barátzóna. Inkább a fentebb említett a gyakoribb, hogy többet akarnának, de a pasi részéről csak egy szex lesz.

2018. júl. 8. 15:10
 15/37 anonim ***** válasza:
76%
5 év volt eddig a leghosszabb, 2 kapcsolat között. Teljesen szexmentes volt az életem (még önkielégítés sem).
2018. júl. 8. 15:11
 16/37 anonim ***** válasza:
73%
Ameddig akar.
2018. júl. 8. 15:35
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Amíg akarok. Lassan két éve. És nem érzem a hiányát sem. Nem ismerkedek, élem az életem úgy, ahogy nekem megfelelő.

Az ilyen olyan jött - ment pasikra nem vágyok. Ha úgy érzem kell egy társ akkor majd teszek érte, és újra gyűröm a lepedőt valakivel. Addig nem.

2018. júl. 8. 15:36
 18/37 anonim ***** válasza:
72%
Évek óta.
2018. júl. 8. 15:39
 19/37 anonim ***** válasza:
72%
Jaguar, te nagyon ijesztő vagy, de tényleg, már csak így neten keresztül is. Miért gyűlölőd ennyire a nőket?
2018. júl. 8. 15:50
 20/37 anonim ***** válasza:
17%

Ki beszélt itt nogyuloletrol?

2018. júl. 8. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!