Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek fontosabb a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek fontosabb a házasság és az esküvő, mint egy társ?

Figyelt kérdés
Randizgattam egy lánnyal néhány hétig. Egyből megvolt a szikra, a szex vele jobb még senkivel nem volt. Mindenről tudtunk beszélgetni. A felfogásunk sok dologban egyezik, de a házasság kérdésében nem. Ez csak nemrég került szóba, én mondtam, hogy soha nem szeretnék megnősülni. Nem ettől függ, hogy szeretjük-e egymást. Az esküvő pedig felesleges rongyrázás. Neki viszont fontos a házasság, az esküvőjéről is régóta álmodozik. Pár napja dobott, mert ő így nem tudja folytatni. Ez jogos?
2018. júl. 8. 13:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

Naghyon jókat írtok neki!:DDD

Kérdező! Neked mi a bajod a házassággal, h nem akarod?

2018. júl. 8. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

#10 szerintem attól meg lehet becsülni szeretni és hűséges lenni valakihez aki nem akar esküvőt

Aki egy kapcsolatban nem hűséges nem tiszteli a másikat egy darab papírtól nem fog megváltozni

Élettársak is akik egymast választják egy életre hűséget fogadnak egymásnak

Nincs róla papír na és?

Esküvő nem változtat semmin nem kesz komolyabb vagy jobb tőle egy kocsolat ugyan úgy élettársak maradnak

2018. júl. 8. 14:55
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Akik azt mondjáktok h élettársi viszony, azok írják már le h esküvő miért nem?
2018. júl. 8. 15:03
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Az a helyzet, hogy még nem voltatok társak, csak te úgy érezted, hogy megtaláltad a megfelelőt, akivel hosszú távon tervezel, ő pedig nem érezte ezt.

Milyen ironikus, hogy te nem akarsz házasodni, ő pedig igen.

2018. júl. 8. 15:31
 15/21 peca1000 ***** válasza:
68%

Jogos, mondom én ezt 2X nősült házasságellenesként :)

Magamtól soha nem nősültem volna, de úgy hozta az élet :)

Ha neten csajozol, akkor a kizáró okok közt szerepeljen ez az adatlapodon.

És nézd meg a csajét is, hogy tervez e férjhez menni, vagy sem.

Ha nincs kiírva, akkor kérdezd meg tőle.

2018. júl. 8. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:
30%

Azért nem akarok házasodni mert feleslegesnek tartom

Soha nem álmodoztam ilyenről nekem ez nem cél nem vagyam

Az én életembe semmi pluszt nem adna

Számomra nem jelentene semmit

Nem akarom hogy megkerjek a kezem

Attól hogy élettársak az illetővel vele tervezi a jövőt

Ha lesz olyan ember akivel tényleg igazán együtt akarok lenni akkor sem hazasodnek

Nekem nem kell papír semmi hogy tudjam mennyire al vagyunk egymással köteleződve

2018. júl. 8. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Én nő vagyok, nem akarok férjhez menni. Ennek egyszerű anyagi vonzata van. Nem szeretnék ilyesmire költeni, sem a családomat megterhelni az ezzel járó költségekkel, az meg ráadás, hogy nem lenne türelmem a szervezéshez.

Az meg a legnagyobb szívfájdalmam, hogy édesapám nem lehet ott.

Nem ez fogja összetartani az embereket.

2018. júl. 8. 18:19
 18/21 anonim ***** válasza:
34%
Miért, törvényszerű, hogy ha valaki nős nem csalja meg a párját? Akkor élete végéig vele marad, mert megvan a papír?
2018. júl. 8. 18:22
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Elvált félre dobott nőként semmi értelmét nem látom annak papirnak amivel a fenekem kitörlhettem,mert kb mint a tehén lepényen ugy lépett át rajtam a volt férj.. Amugy sok nőnek csak a kűlsőségek anyagiak meséből vett ideák a fontosak,anno a hamucipőke mese herceg fehér lovon,cuki ruha,torta,egy lufi,kell hozzá egy pasas,tök mindegy ki,legtöbbje gyerekkel v gyerek nélkül kierőszakolt gyürűt kap,fehér ruha mikozben már rég szexelnek,képmutatás hazug csilli vili műálom, és pár év mulva a valási papirt irják alá..

Köszönöm megvagyok papir nélkül is.

2018. júl. 8. 23:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a társ a legfontosabb, de az esküvő is nagyon fontos (nekem leginkább amiatt a ceremónia miatt, hogy kijelentsük, hogy egymáshoz tartozunk... számomra ez egy nagyobb felvállalása a kapcsolatnak, mint egymás mellett élgedélni... gy legalább nem annyira könnyű lelécelni kisebb hibák miatt, hanem rá vagyunk kényszerítve, hogy oldjuk meg). Ha ebben nem tudunk megegyezni, valszeg másban sem, és akkor nem az igazi TÁRSam. Ennyi. Hiszem, hogy nemcsak egy emberrel lehetünk ennyire jól el egymással. Az nekem nem elég, hogy "jó a szex, elvagyunk, a legtöbb dologban egyezünk", ha a számomra fontos dolgokban meg nem. És ha ő ezzel nem tud továbbmenni, akkor jogos a szakítás.
2018. júl. 9. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!