Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már ilyen párotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen párotok? Szakítottatok vele? Javult a helyzet?

Figyelt kérdés

Jöttetek már össze olyan pasival, vagy esetleg pasik nőkkel, aki kifejezetten béna volt a párkapcsolathoz? Meg alapdolgok nem voltak neki magától értetődők? Nem feltétlen azért mert előttetek nem volt sekivel, de akár azért is, hanem mert nem ért hozzá.

Nekem jelenleg az én párom kicsit hasonló, bár elég sokat alakult. Érdekel mások hogy reagálnak le egy ilyet és mennyire éli túl a kapcsolat, lehet-e ebből egy jó kapcsolat. (Az én kapcsolatomról sokat tudnék írni de most direkt nem írok mert a ti tapasztalatotok érdekel).

2018. júl. 8. 10:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak az én páromtól könnyebb meg durvább esetek is. Amit a második válaszoló írt, az például sokkal rosszabb de azért nekem az is idegesítő volt egy idő után amiket ő csinált. Ennek ellenére leírtam a pozitívumokat is.És amúgy alapvetően emberileg is szeretem a párom, megvan a közös érdeklődés, külsőre tetszik és jól érzem magam vele. Ha valahol még ezek sem működnek, akkor annak nem sok esélye van.
2018. júl. 8. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!