Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit gondoltok a fiús lányokról?
22:39
majd találsz másik ilyen lányt!!
Hát ennek nagyon kicsi a valószínüsége :(
Bár... Ha írnál nekem privibe, akkor az szerencsésebb eset lenne, pláne ha lány vagy :)
az vagyok csak fiatal hozzád
15/l
"A kérdező kommentje:
szereti az F1-et, autó/motor,sör, valami ilyesmi"
Hát én ezek szerint lányos fiú vagyok, mert én ezekből csak a sort szeretem :D Tehát inkább maradnék a lányos lányoknál, mert nem biztos hogy sokat tudnék beszélgetni vele, valószínű nem lenne közös témánk, bár ennek az ellenkezője is beövetkezhet. Bár én maradok a lányos lányoknál, viszont az ilyenektől sem zárkózom el teljesen.
"szereti az F1-et, autó/motor,sör, valami ilyesmi"
F1-et nem nézek, csak ritkán, a focit viszont szeretem, imádom a hideg sört, forró nyári estéken, imádom a motorokat, lenyűgöznek, chopper építő akarok lenni, mert az sokat kaszál, utálom a szoknyát és a magassarkú cipőt, imádom a szakadt farmerokat, a tornacsukámat, a gitáromat, imádok megfenyegetni embereket, h beverem azt a randa pofájukat, sportolok, gyúrok, edzek...
a fiúkat szeretem, igen...
akkor én most fiús lány vagyok?
Nekem nagyon be tud jönni, mindig jó ha van közös téma, érdeklődés. Az ilyen lányoknál erre nagyobb az esély.
Amúgy merre laksz?
Szívesen megismernélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!