Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel összevesztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel összevesztünk, most nem beszél velem, és mérges is rám emiatt ?

Figyelt kérdés

azon kaptunk össze, hogy szóvá tettem, hogy miért likeolt egy izmos focista ismerőse képét fbon, úgy hogy együtt vagyunk, meg tudja jól én is focizok, zavar engem.

nem szabályozni akarom, meg sose szóltam emiatt, nem vagyok egy betegesen féltékeny típus, de ez az egyetlen zavart amikor megláttam, muszáj volt rákérdeznem.

erre a válasza, hogy ő azt likeol amit akar nem jelent semmit.

nem is lett volna semmibaj, de amit kitett csávó kép az fél pucér volt.

most mit csináljak? mondtam neki sajnálom az egészet nem tehetek róla ez nekem fájt?

2018. júl. 5. 10:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

>nem vagyok egy betegesen féltékeny típus

>szóvá tettem, hogy miért likeolt egy izmos focista ismerőse képét fbon

Ezt gondold át még egyszer :D.

Te tényleg azt hiszed, hogy a párod azért van veled, mert te vagy számára az elképzelhető legjobb, sőt, tökéletes pasi? Azt gondolod, hogy a kapcsolatotokat leértékeli az, hogy mást is vonzónak talál? Azt hiszed, hogy mindezt úgy kell/lehet kezelni, hogy NEM lájkolja be, hogy ez bármin is változtat? Ha igen, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak.

2018. júl. 5. 12:31
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Lájkoljál te is félpucér csajokat. Tudod, mindenki azt lájkol, amit akar... Kíváncsi vagyok, ő hogy fog reagálni rá... De, szisztematikusan csináld, olyat lájkolj, aki esetleg vmiért neki nem szimpi, esetleg jobb csaj és a környezetedben van.

Kölcsön kenyér visszajár.

Ha, behúzod füled-farkad és a saját elveid/érzéseid ellenére neki adsz igazat, úgy táncolsz ahogy ő fütyül, akkor már a végén nem fog tisztelni.

2018. júl. 5. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
"Lájkoljál te is félpucér csajokat. Tudod, mindenki azt lájkol, amit akar... Kíváncsi vagyok, ő hogy fog reagálni rá... De, szisztematikusan csináld, olyat lájkolj, aki esetleg vmiért neki nem szimpi, esetleg jobb csaj és a környezetedben van." - Tudod, a hűség nem jár együtt vaksággal. Egészséges gondolkodású felnőtt meg nem cirkuszol ilyenekért. :-)
2018. júl. 5. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"Tudod, a hűség nem jár együtt vaksággal. Egészséges gondolkodású felnőtt meg nem cirkuszol ilyenekért. :-)"

Egészséges gondolkodású ember nem lájkol félpucér ellenkezőneműt, ha párkapcsolatban van. Főleg nem ismerőst, hogy így lejárassa a partnerét. Az összes ismerős látja ténykedését és felesleges gondolatokat ébreszt bennük. Kb. ez olyan, mint közös séta alatt mindenki hallatára füttyentene egyet, vagy felkiáltana, h "Ejha, de jó bőr vagy!" , közben meg ott van a párjai is.

Van szemünk, igen, tetszhet más is, de a tettekig nem megyünk el, nem kezdünk el nyálazni, se akkor, amikor ott a párunk, se akkor, ha nincs.

2018. júl. 5. 17:04
 15/19 A kérdező kommentje:

És most azt mondta, hogy ezentúl nem likeol senkit és semmit mert én őt szabályozom, hogy mit csináljon.

Pedig nem, csak zavart ez az egész és elmondtam neki.

2018. júl. 5. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Még ha zavar, akkor sem így kell tálalni.
2018. júl. 5. 22:31
 17/19 anonim ***** válasza:
22%

Mint, egy durcás kisgyerek, akkor nem lájkol senkit... bűntudat keltés, passzív-agresszív, már behódolt, nyíltan nem meri azt mondani, h igazad van, így hátulról próbál manipulálni, észre sem veszed, de a bűntudatkeltéssel.

Fassza.

2018. júl. 5. 22:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Még mindig haragszik, igaz, finomabban kellett volna mondanom vagy máshogy előadni, de abban a pillanatban kicsit ideges voltam.
2018. júl. 6. 05:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A dac soha nem azt jelenti, hogy igazat adunk a másiknak, már a gyerekeknél sem. :-D

Kérdező, hagyd, de tényleg, és tegyél meg egy szívességet magadnak és mindenki másnak, akivel valaha is bármilyen kapcsolatba kerülsz, hogy dolgozol magadon, hogy átgondolod, miért féltékenykedsz alaptalanul, miért esik rosszul egy lájk, és nőj fel.

2018. júl. 6. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!