Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legnagyobb vitatok?

Figyelt kérdés
Mirol szolt a mostani parkapcsolatodban a legnagyobb veszekedes, amit vegul sikerult egyutt megoldanotok, tovabblepnetek es a veszekedes ellenere is egyutt folytattatok? :)

2018. júl. 4. 11:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es elsosorban olyanok valaszat varom, akik még nem elnek egyutt, hiszen egyutteleskor mar mas kategorias problemak merulhetnek fel :D
2018. júl. 4. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:

6 éve együtt, a legkomolyabb vitánk eddig az volt, hogy ki volt a legjobb főgonosz a filmtörténelemben.

Komoly dolgokról nem szoktunk vitázni, csak ilyen marhaságokról.

Ha komoly dologban nem értünk egyet (mert van ilyen), akkor azt szépen megbeszéljük, ilyenen még nem vitáztunk/veszekedtünk.

2018. júl. 4. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Mindig egyenként ette a borsószemeket, egyenként bazz!!!! Az idegeimre ment! Azóta kanállal eszi.
2018. júl. 4. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Előzmény:

- 1000km-e távkapcsolat akkor már 4. hónapja

- idióta, mindenbe beleszóló családi környezet

Elegem lett mindenből, legfőképp a családom kioktatásából meg beszólogatásából, ő meg írt-írt, kérdezgetett, én meg meguntam és inkább kimentem a temetőbe egész délutánra.

Telefont nem vittem, leszartam mindent és mindenkit, őt is beleértve, nyugalomra vágytam, elegem volt, hogy mindenki a saját dolgát erőlteti én meg szakadjak ketté.

Akkor este összekaptunk, jogosan akadt ki, amiért eltűntem, aggódott, nem tudta, mi a helyzet. Kétséges volt, hogy meg tudjuk-e beszélni teefonon keresztül.

Egy hét volt még találkáig, rettegtem, hogy nem jön. Aztán eljött, beszéltünk egy csomót, és azóta sincs semmi komoly dolog.

1,5 éve együtt élünk már.

2018. júl. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!