Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legnagyobb vitatok?
6 éve együtt, a legkomolyabb vitánk eddig az volt, hogy ki volt a legjobb főgonosz a filmtörténelemben.
Komoly dolgokról nem szoktunk vitázni, csak ilyen marhaságokról.
Ha komoly dologban nem értünk egyet (mert van ilyen), akkor azt szépen megbeszéljük, ilyenen még nem vitáztunk/veszekedtünk.
Előzmény:
- 1000km-e távkapcsolat akkor már 4. hónapja
- idióta, mindenbe beleszóló családi környezet
Elegem lett mindenből, legfőképp a családom kioktatásából meg beszólogatásából, ő meg írt-írt, kérdezgetett, én meg meguntam és inkább kimentem a temetőbe egész délutánra.
Telefont nem vittem, leszartam mindent és mindenkit, őt is beleértve, nyugalomra vágytam, elegem volt, hogy mindenki a saját dolgát erőlteti én meg szakadjak ketté.
Akkor este összekaptunk, jogosan akadt ki, amiért eltűntem, aggódott, nem tudta, mi a helyzet. Kétséges volt, hogy meg tudjuk-e beszélni teefonon keresztül.
Egy hét volt még találkáig, rettegtem, hogy nem jön. Aztán eljött, beszéltünk egy csomót, és azóta sincs semmi komoly dolog.
1,5 éve együtt élünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!