Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "szex újraelos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "szex újraelosztásról"?

Figyelt kérdés

Megoldás lenne bármire is, vagy hülyeség? Létezik egyáltalán a probléma, amit meg akarnak egyesek oldani vele?

[link]

2018. júl. 3. 12:00
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%

A kitaláló is egy görcsös lúzer, látszik rajta. Tessen spórolni és akkor elmehet egy jól szituált luxus prostihoz. Ennyi.

Ha meg hosszú távon akar valamit, fejlesszen a személyiségén.

2018. júl. 3. 13:44
 22/44 anonim ***** válasza:
14%

Tudom, le leszek pontozva a véleményemért,de én legalább őszinte vagyok.

Nem csak maga a szex,ami a lényeges lenne. Hanem maga a nők közelsége,szeretete, ez az amire sok férfinak szüksége lenne és nem csak a szexre. Nyilván az is jó lenne,de az már a csúcs szinte.

Nekem is az a bajom,hogy nemhogy nők nem szexelnek velem,hanem még csak beszélgetni sem akarnak, egy ölelést,kedvességet nem kapok tőlük. Pedig fordítva, én az vagyok velük,segítőkész,kedves, értelmes vagyok.

Csak mivel nem születtem jóképűnek,jó genetikával és adottságokkal,így aztán manapság már szóba sem állnak velem,nemhogy még bármi mást...

És én küzdöttem,sokat fejlesztettem magam,van saját stílusom,amiben jól érzem magam, stb. De ennyi a maximum amit értelmesen ki lehet hozni belőlem. 5 évet áldoztam rá, mindent megpróbáltam szinte,ami tőlem telt, a többi nagyon sok pénz kérdése már ami lehetőség maradt. Ezt próbálom megteremteni mostanában, azon vagyok. Plasztikai műtét, műfog,ami szebb mint amit a genetikától kaptam sokkal, stb.

Csak sok idő megteremteni, a fogak csináltatása 2-3 millió, a műtét darabja olyan 1,5 millió forintban legalább.

És mindezt férfiként bele kell tennem,mert ha nem,akkor mint látszik is, szóba sem állnak velem a nők. De nem a topmodellek, hanem egyik sem... mert mindegyik a jóképűekre nyáladzik,és inkább szexelnek egy jóképűvel 10-en is,és osztozkodnak rajta.

Nos ez a tipikus... Én szívesen megmutatnám milyen a mindennapokban, de senkinek nem kívánok még csak hasonlót sem ilyen szempontból. Mert gyalázat, amit mindennap kapok és látok a nőktől.

Az alatt az 5 év alatt volt mindenféle próbálkozásom nőknél, mellette eljártam edzeni,hajam is meg volt csinálva rendesen, mindenre odafigyeltem. És ugyanúgy semmi eredménye nem lett annak sem,pedig sok ismerősöm van/volt, sokakkal találkoztunk,bemutattak embereknek,haverral mentünk oda nőkhöz nagyon sokat.

És semmi még mindig,egyedül külföldi nőkből volt 1-2 jobb fej,akik legalább beszélgettek velünk és nem azt mondták egyből,hogy húzz innen a francba.

27/F

2018. júl. 3. 13:46
 23/44 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy a nők meg a vonzó kvalitású pasikért harcolnak. Nekünk sem könnyű,ugyanis ezek általában nagyon korán elkelnek. A férjemet harccal kellett megszereznem egy másik nőtöl. És nem azért mert akkora alfa. Görbe hátú,sovány,horkol,rosszak a fogai és hullik a haja. De csak nekem vonzó tulajdonságai vannak,családcentrikud,apatípus és biztonságot tud teremteni. Ezek is számítanak. Én megküzdöttem a "bétámért" is aki majd a gyerekeim apja lesz.
2018. júl. 3. 13:58
 24/44 anonim ***** válasza:
93%

"Hanem maga a nők közelsége,szeretete, ez az amire sok férfinak szüksége lenne"

Azzal ugye tisztában vagy, hogy érzéseket kicsikarni senkitől sem lehet, vagy érzi, vagy sem.

Ami a másikat illeti: te elviselnéd olyasvalakinek a közelségét, akitől zsigerből undorodsz?

2018. júl. 3. 14:01
 25/44 anonim ***** válasza:
98%

Ja, igen, és még egy kérdés, kedves 13:46-kori hozzászóló.

Ha valamilyen formában teljesen ki lenne neked szolgáltatva egy neked tetsző, számodra "aranyos, bájos, szexis" kis nő, akkor is közelednél hozzá, ha tudod, hogy ő egyáltalán nem akar téged semmilyen formában, és ezzel hosszú távra kihatóan súlyosan traumatizálnád őt?

2018. júl. 3. 14:08
 26/44 anonim ***** válasza:
19%

25-ös.

Nem,nem is csinálnék semmi ilyesmit soha. Ezért nem megyek el prostihoz sem, mert nem a szex maga ami a lényeg,hanem csak egyszer az életben szeretném azt,hogy egyetlen nő vonzódjon hozzám,és lássam is ezt kölcsönösen. Arról már nem is beszélve,hogy a prosti előtted ki tudja milyen gusztustalan emberrel volt "együtt", és milyen fertőzések lappanganak benne.

Nem sok esélyem van már rá,mert a korombeliek legtöbbje már családot meg gyereket vállal sokszor, de ez ilyen.

Akik erőszakot követnek el, elítélem ugyanúgy ahogy bárki más. DE tudom, és értem miért csinálja az illető.

Hatalmas frusztráltság van bennük,és bennem is egyébként, de én kontrollálom magam mert embernek érzem magam,és nem állatnak.

Csak férfiként a nők iránti vágy hatalmas,tombolnak a hormonok bennük,és nehéz megállni. Főleg manapság,ahol már mindenüket látni a nőknek, nincs eltakarva semmi.

Én ha tehetném,rég kiöltem volna magamból a vágyat a nők felé,mert tudom esélyem nincsen náluk. Csak sajnos nem tehetem meg,mert nincs jó módszer rá( csonkítások,és kasztrálások nem tartoznak ide,az már inkább kínzásnak tudható be).

27/F

2018. júl. 3. 14:20
 27/44 anonim ***** válasza:
3%

"Hanem maga a nők közelsége,szeretete, ez az amire sok férfinak szüksége lenne"

A mai nők között egyre kevesebbet találsz, aki ilyenre képes lenne

2018. júl. 3. 14:30
 28/44 anonim ***** válasza:
90%
Amint a szex alanyi jog lesz, egymagam égetem fel ezt a szar bolygót. Aki ezzel egyet ért, az beteg.
2018. júl. 3. 14:33
 29/44 anonim ***** válasza:
21%

Ha öt év alatt nem jött össze semmi, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. És jó eséllyel nem a külsődet kéne csiszolgatni, hanem a kezdeményezés módját, illetve a gondolkodásmódodat.

Ettől függetlenül felpontoztalak, mert normális választ adtál (ellentétben a habzó szájú lúzerezőkkel - egy létező társadalmi problémát nem kéne ennyivel a szőnyeg alá söpörni).

2018. júl. 3. 14:33
 30/44 anonim ***** válasza:
92%
Nekem meg ALANYI jogom NEM SZEXRLNI,akivel nem akarok.
2018. júl. 3. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!