Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fanatikusan vallásos nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanatikusan vallásos nővel ismerkednétek?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 00:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
mit takar?
2018. júl. 1. 00:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Hívő
2018. júl. 1. 00:46
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Csak ateistával tudok kapcsolatot elképzelni.
2018. júl. 1. 00:54
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

én egyszer megdugtam egy ilyet párszor.

mivel a történelem szeretetem miatt gyakorlatilag jobban ismerem a bibliát mint ő,valamilyen szinten sikerült meggyőznőm,hogy a bibliában legyezett történések egy része főleg az ő szövetség egyszerű kitaláció,vagy más népektől ellopott mese,vagy épp pedig annunaki tevékenység.

nagyon tetszett neki,hogy ennyire ismerem a témát és vitatkozhat velem.

kb ennyi kellett.

amúgy egy mindenre kapható kéjenc volt mint kiderül,szóval nem volt para a vallásosságával.

2018. júl. 1. 00:57
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
azért mert valaki vallásos még nem fanatikus...a kettő nem ugyan az.És igen járnék..sajnos csak ateistákkal van tapasztalatom,szóval most ha valaki vallásos az előnyben van .31f
2018. júl. 1. 01:39
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésre a válaszom nem.

Viszont a hívő nem egyenlő a vallásossal. Én pl. hívő vagyok, de nem vagyok vallásos.

2018. júl. 1. 02:16
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

én hónapok óta fűzök egy ilyen csajt, az a tanácsom, hogy akkor foglalkozz vele, ha tényleg! komolyan gondolod.

Ami fontos, hogy tisztázd vele a vallásodat! Ha nem hiszel Istenben jelentsd ki neki, ha igen, azt is, de NE HAZUDJ!

Belefér neked, hogy hetenként templomban/gyülekezetekben vagy vele? Beleférnek a fura barátai, barátnői, erkölcsi szabályai, amiket be kell tartanod?

vagy csak olyan nem túl komoly kapcsolatot akarsz tőle? mert jó tanácsom az, hogy ne foglalkozz vele akkor.

2018. júl. 1. 03:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Én totál az ellentétje vagyok, tehát nem hiszem hogy menne vele komolyabban is. Köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 1. 03:40
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Csak olyannal ismerkedem akinek SAJÁT értékrendje van nem pedig valamelyik "Isten" előírásait követi.
2018. júl. 1. 07:51
 10/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
37%
Nem bírom az ennyire buta nőket.
2018. júl. 1. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!