Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanatikusan vallásos nővel ismerkednétek?
én egyszer megdugtam egy ilyet párszor.
mivel a történelem szeretetem miatt gyakorlatilag jobban ismerem a bibliát mint ő,valamilyen szinten sikerült meggyőznőm,hogy a bibliában legyezett történések egy része főleg az ő szövetség egyszerű kitaláció,vagy más népektől ellopott mese,vagy épp pedig annunaki tevékenység.
nagyon tetszett neki,hogy ennyire ismerem a témát és vitatkozhat velem.
kb ennyi kellett.
amúgy egy mindenre kapható kéjenc volt mint kiderül,szóval nem volt para a vallásosságával.
A kérdésre a válaszom nem.
Viszont a hívő nem egyenlő a vallásossal. Én pl. hívő vagyok, de nem vagyok vallásos.
én hónapok óta fűzök egy ilyen csajt, az a tanácsom, hogy akkor foglalkozz vele, ha tényleg! komolyan gondolod.
Ami fontos, hogy tisztázd vele a vallásodat! Ha nem hiszel Istenben jelentsd ki neki, ha igen, azt is, de NE HAZUDJ!
Belefér neked, hogy hetenként templomban/gyülekezetekben vagy vele? Beleférnek a fura barátai, barátnői, erkölcsi szabályai, amiket be kell tartanod?
vagy csak olyan nem túl komoly kapcsolatot akarsz tőle? mert jó tanácsom az, hogy ne foglalkozz vele akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!