Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ronda férfiként nekem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfiként nekem miért nem lehet barátnőm, amikor egy jól kibéző férfi akár naponta cserélgetheti a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Én például csak egy lányt szeretnék, akivel szeretnénk egymást, de sajnos a külsőm miatt ez lehetetlen. Közben meg a jó külsővel megáldott ismerőseim akár több lánnyal is lehetnek egy héten. Ők szinte bárkit megkaphatnak. Ha meglátnak egy szebb lányt, akkor simán lecserélik arra a jelenlegi barátnőjüket. Ezen felül persze szexpartnert is találnak simán, pár óra alatt, ingyen. Ha meg én szeretnék egy szexpartnert, az nekem kb 20000 forint körül lenne...
2018. jún. 28. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az ismerőseid patkányok, az olyan nők akiket hajtanak pedig épp csak arra jók, hogy egyszer felpróbálják őket...

A jóképű és nem jóképű (szerintem, mert ez relatív) ismerőseimnek is csak több éves kapcsolata(i) volt(ak)/van(nak). A legcsapodárabb tart 7 év alatt a 3. barátnőjénél...

Ők is szinte bárkit megkaphatnának, de nekik nem jó akárki.

A FÉRFI társat keres, nem azért éri be 1 partnerrel, mert nincs lehetősége jobbra, hanem mert van gerince.

2018. júl. 11. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

Bocs utolsó de a szexpartnereim szinte mindegyike (csajok) a párja mellett velem kufircol. Nekem míg barátnőm volt sosem léptem félre. Akkor ki itt a gerinctelen?

Vannak rossz pasasok de a nők között is akad gyöngyszem tudnék mesélni az idei Soundról

Én csak kihasználom a lehetőséget

2018. júl. 11. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert a nőkbe genetikailag bele van kódolva, hogy csak a legjobban kinéző férfiakhoz képesek vonzódni.
2018. júl. 18. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!