Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leírják a férfiak, hogy nekik milyen nehéz a társkeresés, bezzeg a nőknek milyen kényelmes, akkor mit várnak?
Figyelt kérdés
Sajnálatot? Bólogatást? Tanácsot? Női privát üzenetek hadát? Társadalmi változást? Mi a céljuk vele?2018. jún. 28. 15:26
1/7 anonim válasza:
Buksi simit!
Én megadom! *buksit simogat*
2/7 anonim válasza:
Semmi pl?
Vagy max egy "így van" választ.
Egyéb cél nem hiszem h van.
(provokatív kérdést még ples)
3/7 anonim válasza:
Ugyan azt mint amikor a nők meg leírják hogy minden pasi disznó meg csak dugni akarnak:D
4/7 anonim válasza:
Semmit.
Egyszerűen tényeket közlünk, hogy legyen mire visszaemlékezniük akkor amikor 30-35 évesen, elváltan, gyerekkel a hónuk alatt a független 30-40 éves (akkor már) álompasijaik sorra utasítják el őket.
5/7 anonim válasza:
Itt a GyK-n bólogatást. Párszor a legjobb igyekezeteim szerint próbáltam nek8k tanácsot adni, utána egyre nyersebben fogalmazva akartam picit fejbekólintani őket. Egyik sem jött össze. Ha valski egyetért velük, meg együtt nyavajoghatnak a nyomorukon, na ez az, amit várnak. Mostmár csak átgörgetem az ilyen hisztiket.
6/7 anonim válasza:
Hát, ha 100-ból 1 nő elgondolkodik rajta és észreveszi, milyen gyerekesen viselkedik a társkeresés során, már megérte, nem?
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez durva általánosítás.
Van aki használható(!) tanácsot szeretne, mások empátiát, van aki így megkönnyebbül ha kiírja magából és vannak akik csak itt tombolnak és durcáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!