Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók az életében?
Honnan a francból tudjam????? Oj kész voltam, mint az első szexuális élményemnél(?).
Ne így csináljátok!
f/29
hát nekem most, 15 évesen volt egy pesti koncerten. igazából azt sem tudom,hogyan történt.
annyira emlékszem,hogy beszélgettünk, a következő pillanatban meg már táncolva smároltunk.
de nagyon jó volt, azóta már van barátom, szóval megszokott :)
15/L
hát én 16 éves voltam, és kicsit be voltam csiccsentve. de az első őrülten jó volt. aztán a második is. mi nem tudtuk abbahagyni órákig :) a srác nem hitte el, hogy az nekem az első.
21/L
14 vtam az első csóknál...nem is rég volt;; szerintem a 2. jobb mint az első de az első is felemelő érzés volt:Da 2 . sztem sokak szerint azért jobb mert tudod h mire számíthatsz, mit kell csinálnod...nem pánikolsz h jajj istenem eslő csók...mondjuk én az első előtt sem izgultam...:) és h milyen volt az 1. csók?
Hát...nemhittem el h én csókolózok. filmnézés közbe volt...és jóérzés volt h valaki szeret engem...meghogy már ezen is túl vagyok..ez nem negatív értelemben...hannem h az életnek eggyel több jó dolgát kipróbálhattam :)
14Ł
nagyon jó...
na de az első szex?!!!!? suliba a padon, 2008 Június 12.-én reggel 08:48-kor.
14,5 voltam,és nagyon jó volt! De én most kb egy hete csókolóztam egy igazán jót,ugyanazzal az emberrel,mint akivel az első volt:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!