Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van szexkapcsolatom de valaki más is akar ismerkedni velem akkor hogy csináljam korrekten az egészet?
Egyáltalán nem arról van szó hogy mindenképp kell aki megd*jon.
Nem sok de annál nagyobb csalódások értek kapcsolatok terén ezért le is mondtam róla hogy lesz normális párom.Teljesen jól elvoltam és vagyok szingliként épp ezért teljesen elég volt ez a csak testiség.Viszont akkor is emberi lényként bántunk egymással és törődtem vele ann,ira hogy nem akartam hogy átverve vagy megbántva érezze magát.
Egyáltalán nem biztos hogy a másik sráccal lesz bármi is de végül is arra jutottam hogy ha már valaki felkelti az érdeklődésem akkor nem fekszem le mással.
Pasik nem kezdeményeznek az "ilyenek" miatt mint én...elárulom eddig ezt a szexkapcsolatom levéve csak komoly kapcsolatom volt és mindegyikben én tettem meg a kezdő lépést nő létemre.
Szóval köszi az ócsárló üzeneteket de semmi sem fekete fehér a világban.
Annak meg aki azt írta nem kezdene ilyen lánnyal:van rengetek férfi aki fel tudja fogni hogy felnőtt embereknek van szükséglete....és ezt inkább végeztem egy fix emberrel akit ismertem mint egyéjszakások hadába mentem volna bele.
Magadnak is hazudsz hogy szugseged van a szexre A szex nem letszugseglet es erzelem szerelem nelkul allati dolog.
Azert mert csalodtal prostiualod magad ?
Komoly ? Ismerkedj keres magadnak tarsat
Utolsó nem talált.
Végül is korrekten elmondtam mind két fiúnak mi van.Aki ismerkedne nem akadt fent.A másik viszont teljesen kiakadt és természetesen lehordott mert azt hiszi rég tartottam valakit mellette is stb....
Úgy érzem sehogy nem jó az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!