Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ez most mi akar lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ez most mi akar lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy menyasszonnyom, 2004 környékén mentünk szét, csendben, nem volt cirkusz.

Azóta se kép, se hang, nem ide valós volt.

Aztán ma kérdezi Anyám, hogy mit tudok róla, milyen fura hogy annyi év után csak így elváltunk.

Kíváncsivá tett, mondom Facebookon ránézek.

Nincs találat.

Mondom Anyámnak, azt mondja ő is rákeresett és ott van.

És valóban.

Nekem, meg a bátyámnak is kidobta, de nekem nincs meg.

Most ez mi?

2010-ben regisztrált, aztán letiltott, szal még 5 évvel később is ez foglalkoztatja?

Tudom, hogy ti se tudjátok, de nekem ez nem tiszta.

Mi akar vajon ez lenni?

2018. jún. 25. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van olyan ismerősöm aki letiltott 5 éve. Foglalkozni nem kell vele.
2018. jún. 25. 15:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Na jó, de érted, eltelik 5 év, nem is találkozunk semmi és az az első, hogy tiltson mikor regisztrál?

Minek?

Eszembe nem jutna ilyen 5 év után.

2018. jún. 25. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Lezárta az életének azon szakaszát. Továbblépett. És szeretné, hogy ez így is maradjon, nem akarja feltépni a sebeket soha, még ha már begyógyultak se.
2018. jún. 25. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de számomra még mindig érthetetlen, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozik.

Ha nem tilt le sincs semmi :D

2018. jún. 25. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:

De pont ez az, nem foglalkozik vele, mert tiltott.

Nekem van egy ismim, aki erősen jobbos, elrejtettem tőle mindent. Csak ilyenkor jut eszembe, hogy létezik, mikor letiltásos téma van.

2018. jún. 25. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, kiadott neki a Face, mint lehetseges ismerost, es ezert tiltott le.
2018. jún. 25. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem olyan ritka jelenség, hogy az exek megpróbálnak visszakúszni az ember életébe vagy barátként, vagy udvarlóként, ami kellemetlen tud lenni, ha már lezártad életednek azon szakaszát.

Nincs a tiltásban semmi megdöbbentő, még ha nem is haraggal váltatok el, a nő nem akart kockáztatni...

2018. jún. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!