Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ez most mi akar lenni?
Volt egy menyasszonnyom, 2004 környékén mentünk szét, csendben, nem volt cirkusz.
Azóta se kép, se hang, nem ide valós volt.
Aztán ma kérdezi Anyám, hogy mit tudok róla, milyen fura hogy annyi év után csak így elváltunk.
Kíváncsivá tett, mondom Facebookon ránézek.
Nincs találat.
Mondom Anyámnak, azt mondja ő is rákeresett és ott van.
És valóban.
Nekem, meg a bátyámnak is kidobta, de nekem nincs meg.
Most ez mi?
2010-ben regisztrált, aztán letiltott, szal még 5 évvel később is ez foglalkoztatja?
Tudom, hogy ti se tudjátok, de nekem ez nem tiszta.
Mi akar vajon ez lenni?
Na jó, de érted, eltelik 5 év, nem is találkozunk semmi és az az első, hogy tiltson mikor regisztrál?
Minek?
Eszembe nem jutna ilyen 5 év után.
Köszönöm a válaszokat, de számomra még mindig érthetetlen, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozik.
Ha nem tilt le sincs semmi :D
De pont ez az, nem foglalkozik vele, mert tiltott.
Nekem van egy ismim, aki erősen jobbos, elrejtettem tőle mindent. Csak ilyenkor jut eszembe, hogy létezik, mikor letiltásos téma van.
Nem olyan ritka jelenség, hogy az exek megpróbálnak visszakúszni az ember életébe vagy barátként, vagy udvarlóként, ami kellemetlen tud lenni, ha már lezártad életednek azon szakaszát.
Nincs a tiltásban semmi megdöbbentő, még ha nem is haraggal váltatok el, a nő nem akart kockáztatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!