Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet amögött, hogy egy 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet amögött, hogy egy 21 éves lány 45 éves pasival jön össze?

Figyelt kérdés
Egyik régi gimis barátnőm, akivel már nem tartom a kapcsolatot összejött egy 45 éves pasival. Én nagyon negbotránkoztam ezen, amikor megtudtam. Nem lehet, hogy a férfi csak ki akarja használni? Igazából nagyon aggódom érte.
2018. jún. 27. 09:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Én személy szerint undorodnék egy nálam 24 évvel idősebb férfitól aki az apám lehetne... de igen ezt mindenki maga dönti el, viszont senki ne mondja nekem, hogy ez normális.
2018. jún. 27. 09:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Akik védik az ilyen kapcsolatokat azok az igazán sztereotíp gondolkodásúak: ha idős akkor csakis George Clooney 2. Ezt gondolja sok fiatal csaj. Csakmert nem otthon lakik meg van fizetése 4. X után akkor ő sikeres pedig sok esetben közel se tart ott ahol tartania kéne csak előrébb mint egy feleannyi idős átlagsrác. Ismeretségi körömben is volt sok álsikeres pasi. Kb mikor a középiskolás beáll focizni az általános iskolások közé és ott köztük jó, de középiskolások közt röhej.
2018. jún. 27. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De kit erdekel h neked vagy madnak mi nem nirmalis,mitol undorodik es mi botrankoztatja meg.

Az O eletuk...senkinek semmi koze hozza.

Agodsz erte ja...😂

2018. jún. 27. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:

masnak*

normalis*

2018. jún. 27. 10:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Volt-e egyáltalán előtte apaminta? Ha igen, aktívan részt vett az életében, vagy egyszer csak lelépett, vagy hol jelen volt az életében, hol nem?

Általában ilyenkor szoktak összejönni jóval idősebb pasival és legtöbbször azok közül se azokkal, akik letagadhatnak.

2018. jún. 27. 10:33
 16/17 anonim ***** válasza:
20%
Miből gondolod, hogy a férfi használja ki a barátnődet? Annyira unalmas, hogy mindig csak a lányok vannak úgy beállítva akiket kihasználnak.
2018. jún. 27. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi furcsa
2018. jún. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!