Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet amögött, hogy egy 21 éves lány 45 éves pasival jön össze?
“Akivel már nem tartom a kapcsolatot - nagyon aggódom érte”
Jah, el tudom képzelni mennyire. Csak simán kukacoskosni akarsz más életében. Nem mindegy neked, mit csinál? Felnőtt nő..
Vagy inkább a barinőd akarja kihasználni a pasit??
De ez inkább kölcsönös kihasznàlás, a pasi kap feszes pinácskát, a barinőd meg kap érte eltartást, nyaralást stb.
Ez a trend. Ugyanigy van idosebb no plusz joval fiatalabb fiu.
Ha mindketto akarja a kapcsolatot,az nem kihasznalas. Marpedig mivel lehetne kenyszeriteni egy fiatal lanyt???
N
Ezt soha nem értettem, miért akarják a másik ember gondolkodását, érzéseit megérteni, na és ha neki más, miért botránkoznak meg, hogy más nem úgy gondolja, érzi, mit ő. Miért kéne mindenkinek egy sablon szerint élni?
Egyáltalán nem biztos, hogy a férfi kihasználja. Voltam olyan helyzetben, ahol 30 év volt a különbség és a nő nem tágított, kijelentette, kellesz és kész. Én, tisztában voltam vele, ez 1-2 évig tarthat és ez a vonzalom, rajongás a részéről el fog múlni.
Akkor ott, azt érezte, minden kép kellek neki, hogy miért, na ez kérdés.
Utolsó, ott a pont.
Kérdező valószínű valami szűz fiúka, aki azon vergődik, ha valakinek van kapcsolata.
Nem elég, hogy a saját korosztálya is konkurencia, még ott vannak az idősebbek is...
Szar ez a versengés, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!