Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krvából lesz a jó feleség, tartja a mondás. Szerintetek?
Szerintem meg a suszter maradjon a kaptafánál.
31/f
lattam en mar karon varjut!
na, ezzel kezdj valamit.
Gyakorlatilag sokan élnek "K**úrvakapcsolatban" nézd meg a sok sok sok nőt aki nem dolgozik és a férje tartja el.
Ezek házik**úrvák, ráadásul sokkal több pénzbe is kerülnek mint akivel csak elmész dugni.
Az eddigi hozzászólóknak is igaza van. Vagyis általánosságban tényleg nem igaz az hogy az út szélén lehet jó feleséget találni. Ámde a fekete hattyú esetéről bizonyára hallottatok, vagyis az is egy elképzelhetetlen kivétel. Gondoljunk csak a Micsoda nő c. játékfilmre. Abban a milliárdos fickó felszed egy prostit, mert már az elején úgy gondolja hogy kellene egy olyan nő mellé aki kinéz úgy hogy simán villoghatna vele az üzlettársai előtt. Az eredmény az lett hogy mindenki irigyelte tőle és megfordultak utána. És a fickót akkor nézték hülyének amikor a végén a csajt szélnek akarta ereszteni.
Hasonló eset velem is megtörtént mint azzal a fickóval, bár én nem villogni akartam egy nővel. Az utcán leszólított egy fiatal de szépségkirálynőnek is simán beillő prosti. Nem feküdtem le vele, de hosszasan elbeszélgettünk és több napra is fizettem neki mert nagyon kellemes volt vele lenni. Már az utcán mindenki irigykedett mikor kettesben láttak például amikor mentünk a lakására. Gondolták mázlis fickó lehetek. A csajnak spontán megmondtam hogy ő feleségnek is jó lenne, nem itt a helye. De szegények voltak mint a templom egere, hiteltartozás miatt kilakoltatás fenyegette a szüleit. Érthető hogy diákmunkával nem tudott volna rajtuk segíteni. De így igen, mert lefekvés nélkül is, csupán a társasága miatt egy jelentős összeget keresett. Egyik ismerősöm is meglátott minket együtt és napokkal későb azt mondta hogy én nem vagyok normális amiért nem vettem el feleségül. Mert az ő álla is leesett a szépségétől.
Vagy egy másik példa a fekete hattyú esetére: A középiskolában nyílt titok volt egy jó csajról hogy prosti. Mindannyian megbámultuk, beszéltünk róla, persze cselekedni a korunk miatt meg nem volt bátorságunk, csak a szánk járt hogy miket csinálnánk vele szívesen. Aztán egyik nőcsábász osztálytársam nála állapodott meg, feleségül is vette és ma évtizedek után is boldog házasságban élnek. A férfitársai szinte meg akarták verni azt a fickót amiért ilyen jó nő lett a felesége. Ez a fickó amíg nem volt házas, kb. kéthetente cserélgette a nőit. Vajon hogy lehet hogy az említett prostival meg évtizedekig is együtt van? Ráadásul elmondása szerint meg sem csalta, kivel csalta volna meg ha nem is ismer szebbet. Hiszek neki mert jól ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!