Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez? Megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? Megcsal?

Figyelt kérdés

Barátnőm fogamzásgátlót szed egy jo ideje. Mi sosem szeretkezünk ha neki megjön, de nekem ezzel sosem volt problémám.

Viszont tegnap mentünk vacsorázni kérte hogy amíg megfürdik nézzem meg a kajálda meddig van nyitva, merre van.

Megnyitottam a böngészőjét és a legutolsó keresés arról szólt, hogy "véd a tabletta a 7 napos szünet alatt? "

Fura, mert most is ellenezte a szexet pedig nagyon kívánom.

Miért kereshetett rá, ha úgy sem fekszik le velem amikor menstruál?

Én 26F ,ő 25N

2018. jún. 22. 18:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Magyarazd el neki,hogy a szerszamod szajjal apolja le ,te meg szinten csinalhatod neki kezzel/mupeni.sszel. Ennyire ne legyen mar prud.

Nem hiszem,hogy megcsal.

N/35

2018. jún. 22. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!