Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez? Megcsal?
Barátnőm fogamzásgátlót szed egy jo ideje. Mi sosem szeretkezünk ha neki megjön, de nekem ezzel sosem volt problémám.
Viszont tegnap mentünk vacsorázni kérte hogy amíg megfürdik nézzem meg a kajálda meddig van nyitva, merre van.
Megnyitottam a böngészőjét és a legutolsó keresés arról szólt, hogy "véd a tabletta a 7 napos szünet alatt? "
Fura, mert most is ellenezte a szexet pedig nagyon kívánom.
Miért kereshetett rá, ha úgy sem fekszik le velem amikor menstruál?
Én 26F ,ő 25N
Kérdezd meg. Elvileg az arckifejezésén látni fogod, ha van rejtegetni valója.
Lehet hogy szexel mással, de lehet csak kíváncsiságból tette fel a kérdést.
Ha veled nem hajlandó szexelni a 7 nap alatt, gondolod, hogy a nagy Ő-vel pont menzi alatt akarna, aki előtt az ember fényezi magát?
Még az is lehet, hogy gondolt rá, hogy lefeküdne veled, ezért keresett rá. Gondolom a vacsora valami rendkívüli alkalom miatt volt, és átfutott az agyán, hogy milyen jó lenne veled szeretkezni.
Ezt nem olyan nehéz megfejteni. Nyugodj meg, ha lenne olyan pasim, akivel megcsalnám a párom, azzal menzesz alatt még találkozni sem lennék hajlandó, mert még a bőröm is csúnyább azokon a napokon, minden olyan szürke rajtam, nem tudok ragyogni, büdös vagyok, undorodom saját magamtól. Én konkrétan megcsináltam pár hónapja, amikor erős érzéseket kezdtem érezni valaki iránt, és muszáj volt munkakapcsolat miatt megkeresnem, hogy direkt úgy intéztem, hogy akkor keressen emiatt a munkahelyemen, amikor nem vagyok bent és a kollégáknál hagytam a szükséges aláírnivalót, de neki nem szóltam, hogy nem fog bent találni, mert egyáltalán nem akartam, hogy inkább olyan nap jöjjön be, amikor meglát olyan állapotban.
A 8# - kifejtette azt amit én is akartam.
Amúgy én is rákeresek minden sz arra ami érdekel. Hallok egy sztorit, látok valamit a tévében, eszembe jut valami stb. Szoktam recepteket nézni de eszem ágában nincs főzni😂.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!