Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ehhez a szépségápolási rutinhoz? Ez sok egy fiúnak?
Felkelek, reggelizek, beveszem a multivitamin kapszuláimat, megiszom a fehérjémet, elcsomagolok a melóba. Pontosan kiszámolom, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt és kalóriát kell ennem naponta, kb. 3-4 étkezésben szoktam megoldani. Fehérjén kívül nem szedek semmilyen táplálékkiegészítőt, csak néha ízületvédőt. A megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás fontosabb.
Reggel és este is zuhanyzok naponta váltakozó hőmérsékletű vízzel, mert úgy a legegészségesebb. Minden reggel megmosom a hajam, és hajbalzsamot is használok. A hajbalzsam azért kell, hogy ne legyen túl száraz a hajam a napi hajmosástól, megőrizze puhaságát, természetes fényét és rugalmasságát.
A nedves hajamra hajformázó spray-t fújok, hogy védje a hajszárító hőjétől a hajamat, és könnyebben lehessen formázni. Majd szárítás után egy kis wax-szal beállítom. 2-3 hetente járok fodrászhoz egyébként.
Reggeli zuhany után bekenem a testemet gyorsan beszívódó mélyhidratálóval, mert a tusfürdő és a víz szárítja a bőrt.
A zuhanyzások után arclemosóval megmosom az arcomat, majd tonikkal befújom, hogy a a bőr ph értékét beállítsa, és növelje a hidratálók hatékonyságát.
Ezek után az arcomra reggeli hidratáló krémet kenek fényvédővel, hialuronsavval, a ragyák, száraz bőr és a ráncok megelőzése miatt.
Az esti hidratáló krém egy kicsit komolyabb, BHA hámlasztót is tartalmaz.
A hónaljamra semleges szagú stift-et használok, mert parfümöt fújok magamra. Van mindig kb. 9 fajta parfümöm téli-őszi és nyári-tavaszi viseletekre, munkába, buliba, randira, egyéb eseményekre és jolly jokerek, amik mindig jók bárhova, bármikor, és ezeket szoktam váltogatom.
Heti 1x használok bőrradírt is a testemre a pórusok kitisztításához, és az elhalt hámrétegek eltüntetéséhez.
Heti 4x-5x elugrok edzeni munka után. A testemen kb. 2 hetente végigmegyek cukorgyantával, az elektromos borotvámon beszoktam állítani, hogy borostát hagyjon az arcomon, mert nem egészséges teljesen visszavágni. Borotválkozáskor csak meleg vizet használok az arcomra.
A szemöldököm közt is kigyantázom, meg felette, alatta a kósza szőrszálakat, a szemöldökömet pedig trimmerrel vágom rövidebbre (nem lesz nőies), meg egy kis igazítás szemöldökcsipesszel.
Sokszor elkések a munkahelyemről, de olyan diplomám van, amit kb. 35 fő szokott elvégezni évente, és alsó hangon 3x ennyi embert tudna felszívni a piac, a pályakezdőket meg bruttó 500 ezres fizetésekkel veszik fel. Mondatni, hogy bizonyos keretek közt azt csinálok amit akarok, ha úgy van kedvem, akkor otthonról dolgozok.
Nőként rosszul érzem maga, hogy ennyire le vagyok maradva :D
Ha neked ez bejön, hajrá, miért fontos a mi véleményünk, ha nem 1 barátnőd volt már?
De, hogy válaszoljak a kérdésedre, igen sok. Lehetsz igényes, de ez már túlmegy annak a határán (legalábbis az én szememben).
"megőrizze puhaságát, természetes fényét és rugalmasságát."
Nálam ez a fél mondat verte ki a biztosítékot.
1. Látens meleg vagy. Ha egy férfit a haja természetes puhasága aggasztja, az rég nem normális.
2. Rettenetesen felszínes vagy. Lenézed a munkásembert, ez tisztán lejön a válaszaidból. Pedig a munkásember sem egyenlő a lezabált pólóval meg a ragyákkal, csak a te fejedben.
3. Kezdődő kényszerbetegséged van. Ahogyan minden mozzanatot megmagyarázol, na az az igazán ijesztő, nem az, hogy megcsinálod őket...
4. Önértékelési zavarod van és kompenzálsz. Abból is erre következtetek, hogy felhoztad a fizetésedet. Pedig eredetileg szépségápolásról volt szó.
Hirtelen ezek jutottak eszedbe.
Ugyan a kérdésben nem lettem megszólítva, mert nő vagyok, nem lány, de én egy ilyen "férfitól" messzire szaladnék. Inkább egy kedves munkásember, aki nincs elszállva magától.
35/N
Nekem ez túl cicafiús, piperkőcös lenne. Havernak oké, párkapcsolatra nem kellene. Leginkább a szőrtelenítős mizéria miatt, nekem a szőrös férfitest izgató, nem a csupasz.
Amúgy a napi hajmosás egészségtelen, és hővédelemre hóvédőt használj, ne hajfixálót, az nem véd a hő ellen semmit.
Bizonyított pszichológiai tény, hogy aki görcsösen homoszexualitást akar bizonyítani másra, az saját magában próbálja elnyomni a ferde hajlamokat. Esetleg apukája, volt párja volt az, és ezzel kapcsolatban volt valami traumája.
"hővédelemre hóvédőt használj"
Azt használok, miről beszélsz?
39-es vagyok, aki Jaguárnak adott igazat.
Nos Drágaságom, ugye szabad így szólítanom téged, kislányokat így szokás, vedd megtiszteltetésnek😊
46 éves nő vagyok, látszatra 8-10 évet simán letagadhatnék. De nem teszem, nincs rá okom, sem itt sem máshol. Közösségi oldalamon is kint van a születési évem. Tévedsz, nem vagyok fehérkenyeret zabáló narancsbőrös nő. Rendszeresen sportolok, kajára figyelek, 2 nagy gyerekem van. De amit te csinálsz számomra visszataszító, semmi férfias nincs benne. Miből gondolod, hogy akinek nem jössz be, az csakis egy trampli nő lehet. Nevetséges vagy, egy műmájer kis b...i!
Előbb választanék egy Jaguar pasit, mint téged! Ezerszer többet ér mint te.
Azért elég durva, hogy kb. 2-3 embernek esett le, hogy az Amerikai Pszicho által inspirált kamu kérdés. Még a munkahelyi késés is stimmel.
A többiek hülyék, és elkezdenek vitatkozni a kérdezővel, meg valszeg a 34%-os regisztrációjával (vagy haverjával), sikeresen provokálta őket, elérte a célját, gratulálok. :D
Én azért jót röhögtem a kérdésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!