Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ehhez a szépségápolási rutinhoz? Ez sok egy fiúnak?
Felkelek, reggelizek, beveszem a multivitamin kapszuláimat, megiszom a fehérjémet, elcsomagolok a melóba. Pontosan kiszámolom, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt és kalóriát kell ennem naponta, kb. 3-4 étkezésben szoktam megoldani. Fehérjén kívül nem szedek semmilyen táplálékkiegészítőt, csak néha ízületvédőt. A megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás fontosabb.
Reggel és este is zuhanyzok naponta váltakozó hőmérsékletű vízzel, mert úgy a legegészségesebb. Minden reggel megmosom a hajam, és hajbalzsamot is használok. A hajbalzsam azért kell, hogy ne legyen túl száraz a hajam a napi hajmosástól, megőrizze puhaságát, természetes fényét és rugalmasságát.
A nedves hajamra hajformázó spray-t fújok, hogy védje a hajszárító hőjétől a hajamat, és könnyebben lehessen formázni. Majd szárítás után egy kis wax-szal beállítom. 2-3 hetente járok fodrászhoz egyébként.
Reggeli zuhany után bekenem a testemet gyorsan beszívódó mélyhidratálóval, mert a tusfürdő és a víz szárítja a bőrt.
A zuhanyzások után arclemosóval megmosom az arcomat, majd tonikkal befújom, hogy a a bőr ph értékét beállítsa, és növelje a hidratálók hatékonyságát.
Ezek után az arcomra reggeli hidratáló krémet kenek fényvédővel, hialuronsavval, a ragyák, száraz bőr és a ráncok megelőzése miatt.
Az esti hidratáló krém egy kicsit komolyabb, BHA hámlasztót is tartalmaz.
A hónaljamra semleges szagú stift-et használok, mert parfümöt fújok magamra. Van mindig kb. 9 fajta parfümöm téli-őszi és nyári-tavaszi viseletekre, munkába, buliba, randira, egyéb eseményekre és jolly jokerek, amik mindig jók bárhova, bármikor, és ezeket szoktam váltogatom.
Heti 1x használok bőrradírt is a testemre a pórusok kitisztításához, és az elhalt hámrétegek eltüntetéséhez.
Heti 4x-5x elugrok edzeni munka után. A testemen kb. 2 hetente végigmegyek cukorgyantával, az elektromos borotvámon beszoktam állítani, hogy borostát hagyjon az arcomon, mert nem egészséges teljesen visszavágni. Borotválkozáskor csak meleg vizet használok az arcomra.
A szemöldököm közt is kigyantázom, meg felette, alatta a kósza szőrszálakat, a szemöldökömet pedig trimmerrel vágom rövidebbre (nem lesz nőies), meg egy kis igazítás szemöldökcsipesszel.
Sokszor elkések a munkahelyemről, de olyan diplomám van, amit kb. 35 fő szokott elvégezni évente, és alsó hangon 3x ennyi embert tudna felszívni a piac, a pályakezdőket meg bruttó 500 ezres fizetésekkel veszik fel. Mondatni, hogy bizonyos keretek közt azt csinálok amit akarok, ha úgy van kedvem, akkor otthonról dolgozok.
Pont ugyanez vagyok pasikènt kèrdező sőt mèg tutira a vègzettsèg is stimmel,mivel te is fejlesztő vagy tuti 😉
Többi szinte koppra ugyanez,èn mèg szoláriumozok is hozzá.
Tapasztalatom szerint egy önmagàra igènyes nő akikre mindenki csorgatja a nyàlàt annak ez nagyon bejön.
"Seggedet mivel szokta kitörölni? Az kimaradt."
Szerintem kimossa azt is szigorúan intim mosakodóval, hogy a bélflórát ne károsítsa, (meg kitudja mikor kell használni).
Ha viszont erre nincs lehetősége, akkor egy nedves wc-papírral kénytelen beérni. (de persze otthon pótolja a mosakodást).
Szerintem te a fogyasztó társadalom alfa-példánya vagy. Most a szépségipar szektorban valaki biztos elbőgte magát a boldogságtól. Csak így tovább! Támogasd az ipart!
"Úgy tudtam, hogy a 34%-os berki és szabó péter fanatikus új provokáló kérdése :DDDDD"
Nem éppen. Ő fejlesztő, én meg biztosítási és pénzügyi matekból diplomáztam.
Nem talàlt utolsó na most mi lesz?
Legalàbb te nem vagy semmilyen fan te tökèletes vagy tudjuk mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!