Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ehhez a szépségápolási rutinhoz? Ez sok egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Felkelek, reggelizek, beveszem a multivitamin kapszuláimat, megiszom a fehérjémet, elcsomagolok a melóba. Pontosan kiszámolom, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot, zsírt és kalóriát kell ennem naponta, kb. 3-4 étkezésben szoktam megoldani. Fehérjén kívül nem szedek semmilyen táplálékkiegészítőt, csak néha ízületvédőt. A megfelelő folyadékbevitel és táplálkozás fontosabb.

Reggel és este is zuhanyzok naponta váltakozó hőmérsékletű vízzel, mert úgy a legegészségesebb. Minden reggel megmosom a hajam, és hajbalzsamot is használok. A hajbalzsam azért kell, hogy ne legyen túl száraz a hajam a napi hajmosástól, megőrizze puhaságát, természetes fényét és rugalmasságát.

A nedves hajamra hajformázó spray-t fújok, hogy védje a hajszárító hőjétől a hajamat, és könnyebben lehessen formázni. Majd szárítás után egy kis wax-szal beállítom. 2-3 hetente járok fodrászhoz egyébként.

Reggeli zuhany után bekenem a testemet gyorsan beszívódó mélyhidratálóval, mert a tusfürdő és a víz szárítja a bőrt.

A zuhanyzások után arclemosóval megmosom az arcomat, majd tonikkal befújom, hogy a a bőr ph értékét beállítsa, és növelje a hidratálók hatékonyságát.

Ezek után az arcomra reggeli hidratáló krémet kenek fényvédővel, hialuronsavval, a ragyák, száraz bőr és a ráncok megelőzése miatt.

Az esti hidratáló krém egy kicsit komolyabb, BHA hámlasztót is tartalmaz.

A hónaljamra semleges szagú stift-et használok, mert parfümöt fújok magamra. Van mindig kb. 9 fajta parfümöm téli-őszi és nyári-tavaszi viseletekre, munkába, buliba, randira, egyéb eseményekre és jolly jokerek, amik mindig jók bárhova, bármikor, és ezeket szoktam váltogatom.

Heti 1x használok bőrradírt is a testemre a pórusok kitisztításához, és az elhalt hámrétegek eltüntetéséhez.

Heti 4x-5x elugrok edzeni munka után. A testemen kb. 2 hetente végigmegyek cukorgyantával, az elektromos borotvámon beszoktam állítani, hogy borostát hagyjon az arcomon, mert nem egészséges teljesen visszavágni. Borotválkozáskor csak meleg vizet használok az arcomra.

A szemöldököm közt is kigyantázom, meg felette, alatta a kósza szőrszálakat, a szemöldökömet pedig trimmerrel vágom rövidebbre (nem lesz nőies), meg egy kis igazítás szemöldökcsipesszel.

Sokszor elkések a munkahelyemről, de olyan diplomám van, amit kb. 35 fő szokott elvégezni évente, és alsó hangon 3x ennyi embert tudna felszívni a piac, a pályakezdőket meg bruttó 500 ezres fizetésekkel veszik fel. Mondatni, hogy bizonyos keretek közt azt csinálok amit akarok, ha úgy van kedvem, akkor otthonról dolgozok.

2018. jún. 21. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

# 40

Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy súgnak?

Valaki írta poénból, hogy szedjem fel Margot Robbie-t, erre írtam viccesen, hogy benne vagyok.

Erre te elkezdesz itt görcsölni, hogy az egy reklám, meg paródia.

Ne szenvedjél, meg ne irigykedjél már ilyen látványosan.

2018. jún. 21. 22:10
 42/66 anonim ***** válasza:
Huu téged annyira tisztelnek, hogy ezt muszáj volt még privátban is megosztanod velem. Jóbarát, legyen neked gyereknap: még én is tisztellek.
2018. jún. 21. 22:19
 43/66 A kérdező kommentje:
Vissza se mersz írni.
2018. jún. 21. 22:22
 44/66 anonim ***** válasza:
72%

:DD

Nemár. Idejössz ezzel a gagyival, hogy ha mindennap egy órán át kenegeted magad minden szrral, az jó lesz-e a csajoknak, nagyjából mindenki kiröhög, és neked áll feljebb, hogy téged aztán mindig mindenhol tisztelnek.

Eleve hogy lehetne komolyan venni valakit, aki itt akarja megtudni, hogy működnek a nők úgy en bloc. Majd jössz azzal, hogy nem MEREK visszaírni. Hát fhoslak le keresztbe-kasul, te majom. :D

2018. jún. 21. 22:26
 45/66 A kérdező kommentje:

Magyarisztán proliország színvonala látszik azért

Külföldön csomó "men's grooming routine"-al foglalkozó csatorna van, ahol sokkal összetetteb dolgokat is mutatnak ennél, és senki sem szólogat így be a kommenteknél, mint itt.

Olcsó, irigykedő prolik. Jó nektek a büdös, pörköltszaftos trikó, ragyás arc meg a mackóalsó.

2018. jún. 21. 22:31
 46/66 anonim ***** válasza:
23%

Hagyd kèrdező.

39-ez Jaguàrnak add igazat szerinted mennyire egy proszto nő lehet?

Gondolom megy a fehèr kenyèr zabàlàsa jó kis narancsbőrös megpörsent hassal.

Kb ezt nèzem ki belőle.

Jaguàr kb. leírta,hogy egy lusta disznó mert fizikus akart lenni de b_szott tanulni így semki vègzettsège,39-es pont a szinted a csàvó.

Gondolom te nem kèszülsz sokat mert ,,jó az,ahogy van hiszen aki sokat kèszül az valószínű hülye meg buta", a te valósàgodba kèt szemèt kaja zabàlàsa között,meg nem adsz ennyire magadra.

Èrdekes sok nő ennek örül,hogy igènyes vagyok csak azok szóba nem àllnak se balázskákkal se Jaguárokkal se proli gondolkodàsú emberekkel.

Aki szerint a proginfósokkal Dunàt lehetne rekeszteni,arra no komment.

Látszik mennyire èletszerű.

Ember belőlünk csak hiàny van Európa szinten ez meg van?

Nem talàlunk fejlesztőket hozzànk se,kellene egy rakàs de nincs.

Ennyire lehet Dunát rekeszteni Jaguárka.

Jah meg 500 főből talàn 20 vègezz.

Na erre mit lèpsz?

Olvasgass tudod nem árt nèha.

Meg sz_r egyetemi szakot vègeztünk,jaaa.

Örülnél te ilyen sz_r vègzettsègnek mondjuk nem lennèl frusztrált ès talàn lenne egy jó karrier lehetősèged,esetleg.

Tudod nem mindegy,hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyèskedik.

De tudod kérdező mi hülyék vagyunk ès mi vagyunk a szemetek mert nem állunk be a sorba hanem minden szinten teszünk magunkért ez a sok prolinak nem jöm be,hiszen ha elègedettek vagyunk ès merünk kiállni magunkért akkor jön a sok ,,agyon iskolázott menő" ès támad.

Itthon nem divat magaddal elègedettnek lenni,pesszimistànak,kifogàsgyárosnak meg panaszkodónak na az már valami akkor lennèk 100%-os.

Dehàt tudod kèrdező mi sz_r szakmát tanultunk,igaz,hogy a tièdet a közgazdasàg kiràlyànak nevezik meg àllandóan irigylik a pènzügyimatekosokat de nem èrdekes,konkrétan bekerülni is szinte lehetetlen nekem se menne sajnos,kiesni a legkönnyebb.

Igènyesek vagyunk legyünk prolik ès adjuk lejjebb hiszen ez a menő itt a balkánon.

2018. jún. 21. 23:31
 47/66 anonim ***** válasza:
62%

Szegény srác, az ilyen a “férfi” számomra nem más mint egy b_zi. Kenegeted magad órákig, nézegeted magad a tükörben egésznap mint egy bohóc, remélem a segglukadról is leszeded a szőrt, hogy tökéletes ellenpéldája legyél egy igazi férfinak. Az meg mindent elmond, hogy jössz a bruttó 500K-s fizetéssel meg a diplomás f_sza gyerek vagyok szöveggel, lehet töki ezek megvannak de az önbizalom az elveszett valamelyik cukorgyanta művelet közben, aki így él annak elég szar élete lehet ha az anonimoktól várja a véleményeket egy olyan oldalon mint a GYK.

Aki pedig a proginfot és a katonaságot egy lapon említi annak gratulálni tudok, látni, hogy mi a mai magyar felsőoktatási “elit” szellemi képessége. A fizikai képességet ne hasonlítsuk össze a szellemi képességgel. :)

2018. jún. 22. 01:27
 48/66 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, ne hozd szóba a fizikai képességeket mert akkor előjön, hogy heti 10-14 sportol keményen, edzőteremben és teljesen kidolgozott, gyönyörű izomzata van mert pontosan odafigyel minden fehérjebevitelre és étrendkiegészítőre.

Ezt is leírja minden második válaszában, hogy nem csak a szellemi képességei kimagaslóak, hanem a fizikális erőnléte és a kidolgozott izomzata is párját ritkítja egész európában.

2018. jún. 22. 01:34
 49/66 anonim ***** válasza:
Ezek után de szeretném megnézni az élettered, amikor nem tudod, hogy vendéged lesz.
2018. jún. 22. 05:48
 50/66 anonim ***** válasza:

Húha, mintha az összes női magazin és reklám tartalmát összegyúrtad volna :D Most visszagondolok, hogy felkeltem 40 perccel munkába indulás előtt, lezuhanyoztam, megmostam az arcom, nyomtam egy kis hintőport a hajamra, hogy ne látszódjon, hogy kezd zsírosodni, szempillaspirál és mentem dolgozni :DD

Ettől függetlenül amivel egyedül kimondottan problémám van, hogy gyantázod magad. Nem bírom a csupasz férfiakat, egy férfi legyen szőrös. És fél óránál tovább nem lehetsz a fürdőben se reggel, se este.

2018. jún. 22. 06:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!