Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet komoly egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NDSM kérdése:

Mennyire lehet komoly egy párkapcsolat, ha a benne lévő felek a Facebookon egyedülállónak írják magukat és közös kép sincs fenn róluk?

Figyelt kérdés
Pedig használják az oldalt és sok mindent megjelenítenek!
2018. jún. 20. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem aki aktív fbn mégis egyedülàllónak van beàllítva, miközben kapcsolatban él, az okkal van úgy...
2018. jún. 21. 00:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi se raktuk fel sokáig, egyszerűen nem ért annyit az egész, hogy energiát fektessünk bele, közeli ismerősök úgyis tudták, távoliakat meg úgyse érdekli. Úgy voltunk vele, hogy minek foglalkozzunk ezzel?

Végül csak azért raktuk ki, mert így talán kevesebb marha írogat rám ismerkedés céljából. :D

2018. jún. 21. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Aki érdemben nem hasznàlja az ilyen oldalakat, " nem ér annyit az egész" + hasonló szövegek, az minek regisztràl egyàltalàn?

Amúgy ismerek pàr olyat aki pont ezeket mondta, hogy ezért nem teszi ki a kapcsolatàt, de közben meg így ismerkedett, mert ràírtak idegenek. Akit nem èrtekel az szimplàn nem csinàl profilt. Nekem is sokàig nem volt, mert nem érdekelt. Az ismerőseimhez képest évekkel később csinàltam. Azóta màr bànom hogy nem hamarabb csinàltam, remek csoportokat lehet talàlni ahol a többieknek is hasonló az érdeklődési köre mint nekem:)

2018. jún. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!