Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet komoly egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NDSM kérdése:

Mennyire lehet komoly egy párkapcsolat, ha a benne lévő felek a Facebookon egyedülállónak írják magukat és közös kép sincs fenn róluk?

Figyelt kérdés
Pedig használják az oldalt és sok mindent megjelenítenek!
2018. jún. 20. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

- Fejtsd ki kérlek a magánügy, magánélet fogalma mit is jelent valójában.

Ergó, senkinek semmi köze hozzá. Van ilyen, hogy egyesek nem akarják mindenki szeme elé tárni a magánéletüket.

- Szégyenlik egymást.

- Titkos kapcsolat.

2018. jún. 20. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, már megint... Felnőtt emberek...
2018. jún. 20. 20:39
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Én és a férjem még csak ismerősök sem vagyunk fb-on. Pedig mindketten használjuk az oldalt, és sok mindent megjelenítünk, és most kapaszkodj meg: házasok vagyunk!
2018. jún. 20. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

Ha közös fotó nincs, az nem jelent semmit. Van akinek nincsenek is fotók fenn, vagy esetleg a másik fél nem szereti, esetleg a munkája miatt nem teheti közzé a fotóit.

Az viszont már negatívum ha egyedülállónak írja a kapcsolati státuszát, holott kapcsolatban áll.

2018. jún. 20. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Teljesen. Sokan csak később szokták kiírni, mert egy friss kapcsolatban bármi történhet, nem feltétlen kell tudni az összes ismerősnek. Szerintem érettebb gondolkozás, mint azok akik kirakják majd nyomonkövetheted, hogy megy tönkre a kapcsolatuk 3 hónap alatt.

Van olyan ismerősöm aki 1 év után írta ki, hogy kapcsolatban van. Közös képük is csak olyan van amin barátok is szerepelnek. De nagyon boldogak.

Más a járás megkezdése után 1 héttel kiírta, 2 hónap múlva összeköltöztek (új életesemény : összeköltözés, élettársak). A negyedik hónap tiszteletére pedig teleszórta a facebook ot, elárultál, erős független nő vagyok idézetekkel.

2018. jún. 20. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Mennyire lehet komoly az az ember, aki a FB-ot hiteles információforrásnak tekinti? Hagyjátok már a pcsába azt a 5zrt és éljétek az életeteket!
2018. jún. 20. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Nos, a kapcsolati státuszt lehetne vállalni, ha mindkét fél használj a facebookot. Ismerek egy párt, akik több év után állították csak át a kapcsolati státuszukat, de egyikük sem aktív a közösségi oldalon, alkalmanként mondjuk kerültek fel közös fotók, szóval náluk érthető volt a dolog.

Viszont ismerek olyat, aki aktív is közösségi oldalon, és bár lehet tudni, hogy van valakije, mégsincs beállítva a kapcsolati állapota, tavaly ugyanilyen lelkes volt valaki mással, aztán annak is hamar vége lett, sőt, akivel elméletileg együtt van, még nála is az előző látszik publikusan, szóval náluk nem feltételezem komolynak a dolgot, csak a szokásos belelkesedés az elején, ami majd alább hagy. Volt nekem is ilyen kapcsolatom, még a facebook előtt, nem tartott évekig.

2018. jún. 20. 21:27
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Az exem akivel 2 gyerekünk van is egyedülállónak volt feltüntetve éveken át és még csak ismerőse se voltam....mondjuk aztán kiderült hogy ott (is) folyamatosan ismerkedett, csajozott, szexchatelt...). Tehát jó oka volt nem kirakni....

Aztán lett új párom, az "Igazi", ő első randi után kirakta, nagyon büszke volt rám. Ettől függetlenül nem facen éltük az életunket de sok külföldön élő barát van akikkel így tartjuk a kapcsolatot.

2018. jún. 20. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Én alig hasznalom a fb-t. Kb egy kep van fent rolam a beazonositashoz és kb ennyi.

De amúgy sem ettol függ egy kapcsolat komolysaga szerintem. Ha valaki ehhez meri akkor az már regen rossz.

2018. jún. 20. 21:46
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Leszögezem, hogy nem vagyok fent a facebookon. Voltam, de töröltettem magam.

Viszont a kérdésre a válasz: Szerintem nem az a gond, hogy nem írják ki, hogy kapcsolatban vannak, vagy hogy nincs közös kép, vagy hogy még nem is fb. ismerősei egymásnak.

Szerintem a fura az, hogy kiírják magukról, hogy egyedülálló. Oké, ne írja be, hogy kapcsolatban, de ha kihagyja, még az is korrektebb (már ha jár valakivel), mintha kiírja, hogy egyedülálló. Szerintem.

2018. jún. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!