Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lesz az esküvőm és nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz az esküvőm és nem a vőlegényebe vagyok szerelmes. Mit tegyek? (egy menyasszony)

Figyelt kérdés
Öt éve élünk együtt, jövőhónapban lesz az esküvőnk. Közös megegyezéssel bevontunk az én részemről egy harmadikat is az életünkbe,mivel ő volt az eső. És most olyan szerelmet érzek a harmadik személy iránt, mint még eddig soha, senki után. Én mindent megbeszélek a vőlegényemmel, szóval ezt is tudja. 5 év alatt folyamatos veszekedés,3 éve nem szeretem, 4 éven keresztül hazudott nekem ("Félig" megcsalt) De nagyon szerelmes belém és,ha elhagynám megölné magát. Már volt rá példa mikor megpróbáltam elhagyni és folyton utánam jönne. Szívem szerint nem mennék hozzá, de olyan sok közös emlékünk van és a család se örülne neki, ha nem lenne köztünk. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.

2018. jún. 20. 14:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge lúzer vagy, ráadásul a két pasid is az. Ezért nem tudsz dönteni. Ez a te életed.
2018. jún. 20. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!