Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lesz az esküvőm és nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz az esküvőm és nem a vőlegényebe vagyok szerelmes. Mit tegyek? (egy menyasszony)

Figyelt kérdés
Öt éve élünk együtt, jövőhónapban lesz az esküvőnk. Közös megegyezéssel bevontunk az én részemről egy harmadikat is az életünkbe,mivel ő volt az eső. És most olyan szerelmet érzek a harmadik személy iránt, mint még eddig soha, senki után. Én mindent megbeszélek a vőlegényemmel, szóval ezt is tudja. 5 év alatt folyamatos veszekedés,3 éve nem szeretem, 4 éven keresztül hazudott nekem ("Félig" megcsalt) De nagyon szerelmes belém és,ha elhagynám megölné magát. Már volt rá példa mikor megpróbáltam elhagyni és folyton utánam jönne. Szívem szerint nem mennék hozzá, de olyan sok közös emlékünk van és a család se örülne neki, ha nem lenne köztünk. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.

2018. jún. 20. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
A radai a rossebért nem értik a nők h a szart nem kell papirral megerősiteni,max kitörölni vele.. Édes öcsém..
2018. jún. 20. 15:23
 12/21 anonim ***** válasza:
87%

Ennyire hülyék nem lehetnek emberek. Tuti valami határmenti zsákfaluban laksz...

És az ilyeneknek van szavazati joga. Ééés ha ez nem lenne elég, még szaporodni is fognak.

2018. jún. 20. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Erre nagyon nem lehet mit mondani. Beteges az egész sztori.

Már maga az, hogy te legálisan vagy mással, ő meg félig megcsal? Teljes agyrém. El kéne dönteni, hogy milyen poligám vagy franctudja mik vagytok ti.

2018. jún. 20. 15:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem akkor téged egy harmadik pasi kurt meg a párod szeme láttára. Ebbe a pasiba te szerelmes lettél de a párodat szereted már 3 éve.

Megoldás: Menj hozzá mindkét pasihoz, aztán majd eldöntöd melyikkel kursz.

2018. jún. 20. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég beteg.

Beleegyezett, hogy szeretőd legyen?

Mindegy is.. fújd le az egészet, csak megkeseredett és boldogtalan leszel olyan mellett akit nem szeretsz pláne, ha közben mást szeretsz.

2018. jún. 20. 16:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

>De nagyon szerelmes belém és,ha elhagynám megölné magát. Már volt rá példa mikor megpróbáltam elhagyni és folyton utánam jönne. Szívem szerint nem mennék hozzá, de olyan sok közös emlékünk van és a család se örülne neki, ha nem lenne köztünk. Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.

Lol, és ez persze mind sokkal fontosabb, mint a te komplett életed, ugye? Nem hiszem, hogy érted a távlatokat, amikről itt szó van.

2018. jún. 20. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Basszus...kérdező, tegyük fel, hogy hallgatsz a jó tanácsra. Nekünk még megvan a józan eszünk.

Először is, tök mindegy, van-e harmadik, vagy nincs, ha nem szereted, ne menj hozzá.

Aztán tudod, sok ember fenyegetőzik öngyilkossággal, akár próbát is tenne, de csak olyat, amibe nem halna bele, mert ez csak érzelmi zsarolás. Mindenáron ki akarja kényszeríteni, hogy hozzámenj, főleg, ha érzi, hogy nem szereted.

Menne utánad... Be kell zárni az ajtót, kihívni a rendőrséget, hogy zaklatnak. Meg fogja unni. Ha most nem szeded magad össze, és nem leszel erős, elb.szod az életed!

Most még könnyen otthagyod. Gyerekkel már annyira nem. Ja! És könyörgöm, védekezzetek addig is!!!!

2018. jún. 20. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

Már ne haragudj, de egy gerinctelen pitsa vagy!

5 éve rabolod az idejét és még el is veteted magadat. Úgy őszintén, kit érdekel, hogy mit szól a család, ha a faxi ekkora gyökér. Ha ezért öngyilkos lesz, nem a te hibád lesz, hanem az ő hülyeségéé.

Ha már ennyire nem normálisan fontos a család, megkérdezhetem, nem-e falun nőttél fel? Mert az ott felnövő emberekre jellemző leginkább ez a korlátolt, gyökér mentalitás.

2018. jún. 20. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy kamu, vagy mindannyian hülyék vagytok a sztoriban.
2018. jún. 20. 18:28
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy nem hülyeség, nem hülyék, csak annyira más és különböző berendezkedés a társadalmilag elfogadottól, amit egy átlagember nem érthet. Nem fogunk tudni segíteni a kérdezőnek, mert nekünk ez gyomorforgató szitu.
2018. jún. 20. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!