Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek én is olyan?

Figyelt kérdés

Fiúk,férfiak,akik ismerkednének velem..két szót írnak,majd megkérdezik,bennelennék-e egy kis összebújásban.

Ha nem az első beszélgetésnél,akkor egy két hét elteltével első találkozón kérdezik.

Sorban ilyen fiúk,férfiak találnak meg. Nem vagyok fent társkeresőn,csak facebookon vagyok kizárólag. Ott szoktak írni. Élőben is szoktam ismerkedni,azt jobban szeretem,de ott még nem volt szerencsém.

Azon az elven volta,hogy amíg nincs érzelem és valamiféle kötődés,addig nincs szex. Eddig egyetlen férfival voltam együtt ,akibe teljesen belezúgtam...így 22 évesen.

Rájöttem,hogy csak simán élvezhetném is az életet,és ha tetszik a férfi,akkor igenis élvezni vele az életet,ha csak egy éjszakára szól is. Nagyon nem vagyok ilyen,de most ott tartok hogy szeretnék ilyen lenni....fordítani a kockán,és amikor szex van valakivel , továbblépni és jöhet a következő.

Ha alapvetően full ellenkezője vagyok most,ez mennyire reális?

2018. jún. 16. 21:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nem tudom. elfáradtam abban,hogy ragaszkodok az "elveimhez"....amiket ha egyszer felrúgok,talán nem is léteztek sosem.

Kiábrándító,és rosszul tud esni,mikor randizok valakivel és a telefonját nyomkodja, vagy hogy randi nem jó egy kávézóban,csak otthon náluk. Az is kiábrándító,hogy kicsit sem figyelnek arra mit mondok,csak arra mennek.

Ezek így mind oda vezettek,hogy én hiába akarok és szeretnék odaadó,szerető,figyelmes párja lenni valakinek,ha ez egyiküknek sem célja. Ha nekik nem,hát akkor hogy találok én olyat. Az unalmas pasik,akik ugyan kedvesek,de még csak nem is vonzóak,nem tudna érdekelni. Nyilván vonzalom az alap kell legyen .

Szóval, lehet én vettem túl komolyan eddig ezt az egészet. Buliban sem volt csókom senkivel az akaratomból.Olyan volt,hogy hirtelen lesmárolt valaki,vagy lefogdostak,de sosem engedtem.

2018. jún. 16. 22:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyébként,azt meg kell jegyezzem , becsülendő,hogy többen is írtok,hogy ezzel nem járnék jól.

De lehet ,hogy csak a nagy kontraszt miatt. hogy eddig semmi ilyesmi,mostmeg így élnék . Lehet,van aranyközépút is. Csak simán élvezni,ami jön..

2018. jún. 16. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Én pölö örülnék egy odaadó,szerető,figyelmes párnak.Gondolom akadnak még ilyenek mint én számodra vonzó,korosztályban passzoló és nem unalmas kiadásban is.

De nem akarlak lebeszélni az elhatározásodról,tégy belátásod szerint.Végülis csak izgat a dolog különben fel sem merülne benned a lehetősége gondolom.

2018. jún. 16. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Legyél olyan, amilyen lenni akarsz. Próbáld ki milyen, aztán majd jön magától. Úgy is megérzed, ha nem olyan vagy valójában, rá fogsz találni önmagadra, de ahhoz keresni kell.
2018. jún. 16. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!