Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tevő legyek? 21/L
Figyelt kérdés
A barátom folyton mondogatja hogy szeret meg hogy fel hogy elveszit viszont en a cselekedetei alapjan azt hiszem hogy nem szeretet es hogy nem vagyok szamara fontos. Penteken es szombaton egesz nap nem valaszolt az uzeneteimre pedig elérhető volt. Mit tennétek a helyembe? Mar a szakitason is elgondolkodtam! Segítsetek legyszi!2018. ápr. 28. 14:57
1/4 anonim válasza:
Azért ez kicsit összetettebb, mint az sms-re nem válaszol. De ha van más is az sms sztorin kívül, amiből azt érzed, hogy csak mondja, hogy szeret, de amúgy nem, akkor én leültetném és szembesíteném az ellentmondásaival és közölném vele, hogy ha akarja, akkor én is úgy fogok viselkedni vele, ahogy ő velem. A szakítást meg a reakciójától tenném függővé, illetve, hogy tud-e nagyon rövid időn belül változni értem. Ha nem, akkor tipli.
2/4 anonim válasza:
ennyi eszem kb 12-13 évesen volt, mint neked most...
3/4 anonim válasza:
Van az úgy hogy csak mondják, mert kényelmesebb megtartani valakit mint újat keresni. Azért nem értem, miért kellne mindig lesni hogy üzentél-e neki? Hagyj már egy kis teret neki... El lehet üldözni a legtürelmesebb pasast is a túlzott tapadással.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok az a baj, hogy eddig amióta együtt vagyunk soha nem csinálta meg ezt. Felek hogy valami mas no van a dologban(meg mielőtt valaki ezen háborogna BIZOK a paromban) mert egyaltalan nem all szoba most velem pedig semmit sem tettem:(
2018. ápr. 28. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!