Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek okos?
Van egy pasas. Valószínűleg a nagy korkülönbség miatt nem tervezne hosszútávra. De megeshet. Rákérdezek mik a szándékai.
Én tudnám szeretni, de ha ő azt mondja csak szex akkor nekem az is elég lenne. Nem akarom veszni hagyni a szex lehetőségt sem mert kedvelem mást nem tudok erre. De akkor mit mondjak mert ha mondom hogy szex kéne akkor már biztos hogy nem lenne komolyabb. :(
Lényegében nem akar tőled többet. Hidd el, a szexkapcsolat csak jobban fog fàjni, mert teljesen soha nem lehet a tied.
Ès igen, amint talàl valakit aki komolyra kell neki, téged dobni fog. Plàne, hogy nem fog ingyenpuncinàl többre tartani.
Ha nem mész bele a szexbe, akkor két lehetőség van, amellett, hogy az önbecsülésed megmarad :
1. Eltűnik a képből, de valójàban ha nem is akar tőled semmit, akkor ez csak pillanatnyilag lesz rossz, de hosszútàvon nem fogsz szenvedni tőle (még ha most azt is hiszed)
2 Neki fogja bàntani a hiúsàgàt, hogy nem sikerült lefektetnie, így még előfordulhat, hogy ostromolni fog egy darabig.
Ha megelégszel a szexuális tartalommal is, akkor szerintem ne kérdezz rá. Miért szeretnél rákérdezni? Lehet csalódottá tenne a válasza... Vagy a másik lehetőség, hogy ha még rövid ideje ismerkedtek, akkor megijesztenéd a kérdéseddel, akkor is ha komolyabbat is el tudna képzelni. Inkább élvezd azt, hogy most jó vele, aztán még alakulhat szerintem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!