Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak a szerelmemert vagy legyek "okos" es hagyjam az eszem donteni?
Én is szerelmes vagyok a párommal, őszintén, de mégis néha eszembe jutnak a exeim, és bevallom, h néha fel is kavarnak, ha futólag összefutok valamelyikkel.... De semmiért sem hagynám el a páromat, őt szeretem. Viszont nem is bántanám meg azzal, h ezt elmondom.
Szóval eléggé érzéketlenség a pasid részéről, h ilyeneket mond. Ok, h rosszul esik neki, és a hiúságát piszkálja, de szerintem ez nem szerelem az ex felé, de ha az, akkor viszont veled játszik.
De akárhogyis nem vagyok benne biztos, h ilyenek után hosszútávon jól éreznéd magad ebben a kapcsolatban. Ez az első időszak a felhőtlenségről kell, h szóljon. Úgy gondolom, h jogos a felvetésed.
Akkor egyértelmű, hogy ez a baj. Ha nem volt meg a "gyászidő", akkor nem zárta le magában. Ha tényleg lezárta volna, akkor nem zavarná, hogy az exe mással van és gyereket vár.
És az, hogy a depiből a te hatásodra jött ki, az is ezt bizonyítja szerintem. Ilyen formában ez egy tré helyzet, amíg nem zárja le, addig ott lesz a tüske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!