Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők általában, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők általában, hogyan viszonyulnak az érettségizetlen felnőtt férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Nekem csak 8 általánosom van meg és az érettségizett nők felém sem fognak nézni emiatt? Gyárba kényszerülök, majd dolgozni, ahol lesznek érettségizettek is. 30/F
2018. jún. 15. 15:02
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
36%

Na ehhez most muszáj hozzászólnom. Teszem ezt úgy, hogy van egy érettségim, egy technikusi végzettségem, és 2 építőipari szakmám. (Nem továbbképeztem magamat, előbb volt az érettségi és a technikusi, mint a 2 szakma)

Írta itt valaki, hogy a mai világban az érettségi alap, majdhogynem igényesség kérdése, és akinek nincs, ahhoz alapból különféle előítéletekkel áll hozzá. De kérdem én, mire megy az ember egy érettségivel? Semmire. Elmondhatja magáról, hogy van. Onnan mindenképp tovább kell tanulni. Aki pedig szakmát akar tanulni, az minek érettségizzen? A jelenlegi oktatási rendszerben "semmi mást" nem tanulnak a gimnáziumban, mint fölösleges elméleti, ill. lexikális anyagot. Akit nem érdekel a magyar irodalom, az soha nem fog sem verseket elemezni, sem József Attila életéről elmélkedni. Attól, hogy leérettségizel közepes-jó eredménnyel, még nem leszel több emberileg egy, a szakmáját jól és lelkiismeretesen végző szakembernél. El kéne gondolkodni, hogy ha mindenki annyira "igényes" lenne ebben a modern, civilizált, nagy tudású világban, hogy továbbtanuljon, akkor ki építené föl a házainkat? Ki építené föl az iskolákat, munkahelyeket? Ki vinné el reggelente a szemetet, amikor Te még az igazak álmát alszod? Az érettségidtől még belefulladnál a saját szemetedbe. Én úgy gondolom, hogy azt, aki tisztességgel, becsülettel végzi a munkáját, végzettségtől függetlenül meg kell becsülni. Tudom, hogy a hozzászólásom nem kifejezetten párkapcsolati jellegű, de rettentően felbosszant, amikor buta (nem tanulatlan) emberek ostoba módon véleményt nyilvánítanak.

Minden jót!

28F

2018. jún. 15. 19:30
 12/25 anonim ***** válasza:
47%
Tehát 30 éves korodig bsztál elvégezni legalább egy középfokú iskolát, és gyárba kényszerülsz(!!). Te szegény, úgy sajnálom. Ja nem.
2018. jún. 15. 19:39
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Engem leginkább az érdekelne, hogy hogyan történhetett ez meg. Mondjuk konkrétan a te esetedben, kérdező. Mit csináltál az elmúlt cirka 15 évben a 8 általánosoddal? Feltételezem, hogy valamit dolgoztál. Egyből otthagytad az oktatási rendszert, amint elballagtál nyolcadik után?

Nem ismerek személyesen olyan korombelit, akinek ne lenne érettségije, szóval nem tudom, miként ítélnék meg egy ilyen embert, valószínűleg az alapján, ahogyan viselkedik velem, és amilyen beszélgetéseket le lehet folytatni vele. Számomra a kérdés az lenne, hogy mégis mi a búbánatért nem tudta még le ezt a dolgot, ha egyébként képes lenne rá...? Nem értem, miért jön mindig mindenki azzal, hogy ez csak egy papír, hiszen ismerjük a magyar oktatást, egyfajta általános műveltség átadására törekszik, a szakma már egy specializáció, magyarul attól, hogy valaki kiváló asztalos, még nem fogok tudni elbeszélgetni vele a történelemről pl., vagy akár pont az irodalomról, nekem pedig ez eléggé fontos. Hacsak nem kezdte el művelni magát ezen a téren, elgondolkodnék, hogy megéri-e belevágnom vele, viszont ha tájékozódott puszta tudásszomjból, akkor akár már le is érettségizhetett volna.

2018. jún. 16. 05:17
 14/25 A kérdező kommentje:

13

8 általános után jártam még 2 évet középsuliba, ahol nekem sz.@r volt a h.lyegyerekek miatt, azt otthagytam utána elvégeztem 2 tanfolyamot és ennyi. Keveset dolgoztam, pár napokat csak.

2018. jún. 16. 16:40
 15/25 A kérdező kommentje:
ja és esti sulin is voltam, de azt is otthagytam, mert nagyon nehéz a matek és az érettségi is
2018. jún. 16. 16:41
 16/25 anonim ***** válasza:
65%
Akkor itt nem az érettségi hiánya a baj, hanem hogy egy munkakerülő lustagci vagy. Mondjuk jellemzően ez szokott a kifogás lenni. Nem tetszik, hülyék a tanárok/diákok stb. De nagyon nem bírom az ilyen embereket.
2018. jún. 16. 17:26
 17/25 A kérdező kommentje:
16 a véleményedet megtarthatod köszi :)
2018. jún. 16. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem. Megkérdezted, hogy viszonyulnak a nők az olyan férfiakhoz, mint te. Most akkor mégse érdekel? Vagy azt kellett volna mondani, ooo, ugyan, nem baj, hogy egy eletképtelen senkiházi vagy, majd én eltartalak, cunci?

Ez így megfelel?

2018. jún. 16. 17:57
 19/25 A kérdező kommentje:

18

Igen reménykedtem, hogy jelentkezik egy 90 éves milliárdos asszony, aki eltart. :D

2018. jún. 16. 18:11
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
Jaaa. Jól avn, leesett, nem komoly a kérdés. Csak vicceltél. Ez esetben én kérek elnézést
2018. jún. 16. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!