Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nők általában, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők általában, hogyan viszonyulnak az érettségizetlen felnőtt férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Nekem csak 8 általánosom van meg és az érettségizett nők felém sem fognak nézni emiatt? Gyárba kényszerülök, majd dolgozni, ahol lesznek érettségizettek is. 30/F
2018. jún. 15. 15:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Ez nehéz kérdés, de ha intelligens hapsi vagy akkor nincs ebből probléma. Én soha nem a papír alapján ítéltem meg egy embert, hanem a tudása szerint. Érettségi nélkül is lehet valaki jól szituált és több, mint egy diplomás ember. Ezt csak az tudja megmondani, aki ismer. Egyetemistaként 1x ismerkedtem olyannal, akinak csak szaklevele volt (asztalos), de bocsánat, h ezt mondom: annyi esze volt mint egy marék homoknak. Én sem tartom magam egy zseninek és most nem is tudok példát mondani, de ilyen egyszerű, hétköznapi dolgokban teljes sötétség volt nála..
2018. jún. 15. 15:12
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom, az élet ilyen. Általában mindenki elvár legalább annyit a párjától, amit ő maga is nyújtani tud. Bár az ismerősi körömben van ilyen pár, ahol a srácnak nincs érettségije, tehát vannak kivételek.
2018. jún. 15. 15:13
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálam attól függ, mi miatt nincs érettségije, és hogy mik az ambíciói így.

Van olyan érettségizetlen ismerősöm, aki egyszerűen egy lusta buta proli, jó így neki. Őt nem bírom.

Van olyan is, aki kénytelen volt otthagyni a sulit még érettségi előtt, és dolgozni, hogy ne pusztuljon éhen a családja, azóta van 2 szakmája, műveli magát, és értelmes, vele nincs bajom.

Szóval sok függ attól, hogy mi az oka, és mit tervezel kihozni ebből a helyzetből.

2018. jún. 15. 15:19
 4/25 A kérdező kommentje:
Én inkább a lusta kategóriába tartozom :D
2018. jún. 15. 15:31
 5/25 anonim ***** válasza:
58%
Akkor elég kicsi az esélye, hogy érdekelni fogsz egy hangyányit is ambiciózus, igényes nőt. Kizárva persze nincs.
2018. jún. 15. 15:33
 6/25 anonim ***** válasza:
48%

én sehogy, mert nem ismerek egyet sem.

más körökben mozgunk.

2018. jún. 15. 15:39
 7/25 anonim ***** válasza:
27%
Örülj neki,hogy megmenekülsz.Egyébként ha van egy saját lakásod ahhoz már jár nő is.Kizárt,hogy nem találsz seperc alatt valakit aki lakhatásért szerelembe esik seperc alatt.
2018. jún. 15. 15:40
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Egy érettségizetlen ember is lehet értelmes, inteligens, akivel szinte bármiről lehet beszélgetni és akár viheti is valamire, ha igyekszik, meg lehet ennek az ellentétje is. Az első típus értelemszerűen szimpatikusabb lehet a nőknek, mint a második.

Szóval nem mindegy, hogy mi az ok, amiért valakinek nincs érettségie. Ha valaki inkább akar dolgozni és a munkára koncentrálni, úgy érzi nincs szüksége érettségire, azzal nincs gond. Nem akarok általánosítani, de ha a lustaság a fő ok, akkor az nem éppen egy pozitív dolog, mert az ilyen emberek általában a munkához is lusták, meg kb. mindenhez. Nem igazán van céljuk és minden megfelel nekik úgy, ahogy van. Egy hasonló gondolkodású nőnek talán ez nem jelent gondot, de egy céltudatos nőnek, valószínűleg igen.

2018. jún. 15. 16:07
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Apámnak nincs érettségije, de csomót olvas, kiszűri a szemét bulvárt, keni--vágja a horgászatot, a szakmáját.

Emellett a diplomás mérnök párommal is gyakorlatilag bármilyen táméban el tud beszélgetni, mert rengeteg passzív tudása van, és ami érdekli, annak alaposan utánaolvas. :)

Nem az érettségitől függ, hanem, hogy mennyire sokat olvasol ÉRTELMES dolgokat, és mennyire tudod kiszűrni a sok hülyeséget a médiából.

2018. jún. 15. 16:26
 10/25 anonim ***** válasza:
53%
Igazából az érettségi manapság már egy annyira alap dolog, hogy én egy ilyen embert megbízhatatlannak tartanék. Olyannak, aki a saját életéért sem képes tenni. Oké, ne legyen diplomája, de, hogy érettségije...
2018. jún. 15. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!