Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel eves kapcsolat. Mondtam a csajnak hogy mar nem akarok vele lenni. Ő várt rám 2 hetet es belefaradt s csókolózott mással, te megbocsájtanád?
Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 09:52
11/19 anonim válasza:
Kidobtad. Ezek után is várt rád.
Most meg hisztizel, hogy mással van.
Macifül: itt a LÁNY nem fogja ezt neked megbocsájtani. Tovább lépett, tálalt jobbat, nincs rászorulva, hogy együtt legyen ilyen pasival. Így jártál.
Hagyd őt békén.
12/19 anonim válasza:
"Mondtam a csajnak hogy mar nem akarok vele lenni." - Ez nem szünet, kisbogár, hanem szakítás. Mit kell azon megbocsátani, hogy továbblépett, és talált mást, aki vele akar lenni?
13/19 anonim válasza:
Nem, mert nincs mit megbocsátani. Szakítottál vele ő meg feltalálta magát.
Ha egy csöpp esze van a lánynak akkor el is felejt.
14/19 anonim válasza:
H van egy kis önbecsülése, nem foglalkozik veled többet. Agyilag nem vagy kapcsolatra való, éretlen, gyerekes amit csinálsz. Nincs mit megbocsátanod neki, te voltal hülye
15/19 anonim válasza:
Én sem értem, mit kell ezen megbocsátani, ha szakítottál vele. Most inkább az a kérdés, hogy ő megbocsát-e, amiért dobtad, és visszafogad-e.
16/19 anonim válasza:
Szólóban volt a csókolózás idején. Közöd nincs hozzá. Ha újra összejön veled akkor viszont hülye.
17/19 anonim válasza:
“Szakításban voltunk". Inkább az a kérdés, hogy ő megbocsát e amiért dobtad mint a koszos zoknit aztán meggondoltad magad???? Remélem hogy több tartása van ennél. Ha nem, akkor sok boldogságot, két lúzer nyomi.
18/19 anonim válasza:
Mondtad, hogy már nem akarsz vele lenni. Ő ezt tudomásul vette, te meg erre megsértődsz rajta? De hát ha már kimondtad, hogy nem akarsz vele lenni, akkor most mit sír a szád? Hát ez szerintem tök szomorú, hogy te ezt zokon vetted, miután kijelentetted; hogy nem akarsz semmit. Te mondtad, hogy nem akarsz már vele lenni, és ő tényleg tudomásul vette; és akkor ő is továbblépett. Ez meg már neked számodra késő bánat. Amikor másnál van már, akkor meg hirtelen kéne? De hát te mondtál le róla. Hát akkor nem értem. Bocsi, amúgy, ha valamit túl erősre sikeredett megfogalmaznom, nem akartam bántó lenni.
19/19 anonim válasza:
Így jártál... legközelebb majd ELŐRE gondolkodsz, kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!