Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki elfogadni anyagi tamogata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki elfogadni anyagi tamogatast egy pasitól, ha nem vár semmit cserébe?

Figyelt kérdés

Van az imserösi körömben ( új ismeretseg ) egy pasas , aki megtudta h anyagi gondokkal kuzdök , elvaltam es van egy 11 eves lanyom.

Ūgy alakult a helyzet veletlenul , h a lanyom kuldtem hozza vasarolni ( van egy vendeglöjemellettunk ) es nem fogadott el penzt egyszer sem , igy nem meg mentunk oda h ne hasznaljuk ki

Utana felvett az autójaba többször , mikor latta h lùzerkedem a megallóban amit nem bantam , mindig akkor jött mikor mar egy bergyilkos autójába is beultem volna , kanikula , stb

Mindenkivel kedves es bökezu , adakozó sok baratja van, stb tehat semmi gyanús ebben nincs , mert hazas is, boldogházasságban el evtizedek óta, en igaz huszonket evvel vgyok fiatalabb de a felesege vékonyabbis mint èn, jól tartja magat, tehat nem jövökbe neki .

Viszont felajanlotta h segitanyagilag ha szuksegem van , csak szóljak. Be is vasaroltnekem amikor felvett az autójába. Nem nyomult nem akart semmit

Nagyon meghatódtam mert senki egy jó szót nem szól , mióta elváltam , felköthetem magam , es nagyon megtanultam ertekelni ha valaki jóindulatú iranyomban

Tenyleg a siras öldököl hogy ilyen van es h esetleg van kithivjak ezentúl ha nagy a baj

Hozzateszem h nagyon vagyonosak, nem fosztja ki öket ha segitenek .

Nem hiszem h a felesege erröl tud egyelöre

Ti hogy latjatok ?

Vagy megalázó a számomra a helyzet ? Ezzel lealacsonyodok ?

Letezik h tenyleg önzetlenul ad ?

2018. jún. 13. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nézd: az a helyzet, hogy amit ad az csak neked sok, neki nem mérvadó.

Ugyanakkor viszont más meg ennyit sem ad...

Nem azt a világot éljük, hogy sorban állnának az önzetlen adakozók.

Tehát a szokásos forgatókönyv szerint jó eséllyel be fog próbálkozni valamilyen szinten. (ha mégsem, akkor minden tiszteletem az övé!)

Szóval szép lassan lesz egy pasi, aki legalább feloldja a nagy szexuális magányodat...

Most (még) a beetetés fázisban vagytok.

Szerintem lassan készülj fel rá, hogy ne érjen váratlanul.

Úgyis bele fogsz menni - mindenki belemenne, csak itt osztja az eszét hogy nem.

Nincs ész-érv, hogy ne menj bele, mert hiányt szenvedsz, ráadásul szinte mindenkinek van szeretője...

Meg aztán rád is rád fér(het) egy jó kis hancúr!

2018. jún. 13. 22:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem hiszem h sor kerul ra es nem hiszem h nö ferfikent latjuk egymast .

Egyszeruen nem erzem h volna valami szikra vagy ferfi nö dolog

Olyan mint egy nagybácsi

2018. jún. 13. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:

"És ezek az emberek akiken segítettél hol vannak most amikor neked kellene a segitség? Ezen kellene elgondolkodnod"

Tehát te azért segítesz másokon (ha segítesz egyáltalán) hogy később valami szívességként kezeld? Gratulálok...

2018. jún. 14. 00:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyszer megismertem egy pasit,volt egy szex.Utána borozgattunk,szóba került minden,az is hogy nincs pénzem,állásom,nem tudom fizetni az albérletet lassan.Azt mondta hogy segít,elfogadtam.Onnantól kezdve egy ujjal nem ért hozzám,nem volt szex se semmi,igazán tisztességesen viselkedett 3 éven ! keresztül.Minden hónapban adott annyi pénzt ami fedezte az albit,meg a megélhetésem.És ráadásul úgy utalta.Ez idő alatt nem dolgoztam,csak magammal foglalkoztam,felhagytam 1-2 nagyon negatív dolgommal,korábbi zűrjeimet abbahagytam,megnyugodtam,és kipihent lettem.Neki meg se kottyant az a pénz,nekem életmentő volt.Ez csak egy példa.Nyugodtan fogadd el,ha viszont bármi olyasmit tapasztalsz hogy valami zűr van,és szexuális dolgot várna pl.,akkor fejezd be vele a kapcsolatot,ennyire egyszerű.
2018. jún. 14. 00:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Anyagi gondokkal küzdesz, de vendéglőbe küldöd a gyereket vásárolni. Mit vett ott? Nem csodálom gondjaid vannak.

Egyébként ingyen semmi nincs, főleg a gazdagok nem adnak semmit ingyen.

2018. jún. 14. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!