Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki elfogadni anyagi tamogatast egy pasitól, ha nem vár semmit cserébe?
Van az imserösi körömben ( új ismeretseg ) egy pasas , aki megtudta h anyagi gondokkal kuzdök , elvaltam es van egy 11 eves lanyom.
Ūgy alakult a helyzet veletlenul , h a lanyom kuldtem hozza vasarolni ( van egy vendeglöjemellettunk ) es nem fogadott el penzt egyszer sem , igy nem meg mentunk oda h ne hasznaljuk ki
Utana felvett az autójaba többször , mikor latta h lùzerkedem a megallóban amit nem bantam , mindig akkor jött mikor mar egy bergyilkos autójába is beultem volna , kanikula , stb
Mindenkivel kedves es bökezu , adakozó sok baratja van, stb tehat semmi gyanús ebben nincs , mert hazas is, boldogházasságban el evtizedek óta, en igaz huszonket evvel vgyok fiatalabb de a felesege vékonyabbis mint èn, jól tartja magat, tehat nem jövökbe neki .
Viszont felajanlotta h segitanyagilag ha szuksegem van , csak szóljak. Be is vasaroltnekem amikor felvett az autójába. Nem nyomult nem akart semmit
Nagyon meghatódtam mert senki egy jó szót nem szól , mióta elváltam , felköthetem magam , es nagyon megtanultam ertekelni ha valaki jóindulatú iranyomban
Tenyleg a siras öldököl hogy ilyen van es h esetleg van kithivjak ezentúl ha nagy a baj
Hozzateszem h nagyon vagyonosak, nem fosztja ki öket ha segitenek .
Nem hiszem h a felesege erröl tud egyelöre
Ti hogy latjatok ?
Vagy megalázó a számomra a helyzet ? Ezzel lealacsonyodok ?
Letezik h tenyleg önzetlenul ad ?
Nézd: az a helyzet, hogy amit ad az csak neked sok, neki nem mérvadó.
Ugyanakkor viszont más meg ennyit sem ad...
Nem azt a világot éljük, hogy sorban állnának az önzetlen adakozók.
Tehát a szokásos forgatókönyv szerint jó eséllyel be fog próbálkozni valamilyen szinten. (ha mégsem, akkor minden tiszteletem az övé!)
Szóval szép lassan lesz egy pasi, aki legalább feloldja a nagy szexuális magányodat...
Most (még) a beetetés fázisban vagytok.
Szerintem lassan készülj fel rá, hogy ne érjen váratlanul.
Úgyis bele fogsz menni - mindenki belemenne, csak itt osztja az eszét hogy nem.
Nincs ész-érv, hogy ne menj bele, mert hiányt szenvedsz, ráadásul szinte mindenkinek van szeretője...
Meg aztán rád is rád fér(het) egy jó kis hancúr!
Nem hiszem h sor kerul ra es nem hiszem h nö ferfikent latjuk egymast .
Egyszeruen nem erzem h volna valami szikra vagy ferfi nö dolog
Olyan mint egy nagybácsi
"És ezek az emberek akiken segítettél hol vannak most amikor neked kellene a segitség? Ezen kellene elgondolkodnod"
Tehát te azért segítesz másokon (ha segítesz egyáltalán) hogy később valami szívességként kezeld? Gratulálok...
Anyagi gondokkal küzdesz, de vendéglőbe küldöd a gyereket vásárolni. Mit vett ott? Nem csodálom gondjaid vannak.
Egyébként ingyen semmi nincs, főleg a gazdagok nem adnak semmit ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!