Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, amikor úgy tudtam, sosem ez történik?
Nekem mindig az jött le a történetekből meg az életből, hogy egy srác ezerszer is inkább választja az átlagos szépségű lány barátját barátnőnek, mert szereti, ismeri, hozzá kötődik, mint valami szép, de idegen lányt, akit nem ismer, nem szeret, akihez nem kötődik...
Eddig csak arra láttam példát, hogy az ilyen idegen szép lányoknak esélye sem volt, mert a lány barátnak verhetetlen, behozhatatlan előnye van a srácnál, mivel ő a szíve csücske, nem a random idegen, hiába szebb.
De akkor nálam miért van fordítva? :( Simán hátrányom van az idegen, de szebb lányokkal szemben...
Ez nem így van.
Nekem van legjobb barátom és párom is. Sőt, szép vagyok, és a páromnak vannak lány barátai, viszont egy idegen szép lánnyal jött össze, velem. És a legjobb barátom is idegen szép lányokkal ismerkedik.
Ezt nem lehet általánosítani.
Ha te össze szeretnél jönni egy fiúval, akivel jóban vagy, akkorkezdeményezz felé.
Én nem tapasztaltam azt amit írtál. Ha a pasi beleszeret a lányba és úgy "barátok" akkor valóban egy darabig a lány "barát" van nyeregben de ha nem lép semmit vagy elutasítja a srác közeledését természetesen a srác is mást keres amennyiben normális.
De ez nem valós barátság hisz az egyik oldalról más értelmek vannak.
Te jelezted már a fiúnak hogy szabad a pálya? Ha igen és nem reagált akkor nálatok csak te érzel másként. Ez s.zar ügy viszont innentől hogy neked ő tetszik ez már nem barátság a részedről. Tudd meg az ő részéről micsoda.
Hol láttál te erre példát?
1. Azért csak a barátod, mert emberként kedvel, de nőként nem jössz be neki. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor kár kínozni magad ezzel a barátsággal.
2. 20 év házasságot, 3 gyereket, és a fél vagyonát is eldobja sok férfi, egy szép idegen miatt. Nem hogy egy havert.
Én maximum 2 esetet tudok, amikor a férfi ismerős vagy barát egy olyan lányt választott, akinek a belső tulajdonságai felül írták azt, hogy nem topmodell a külseje (attól még csinos lány volt, csak nem bombázó). Konkrétan 2 jut eszembe.
Minden más esetben összejöttek egy dögös csajjal, a lelki értékeitől teljesen függetlenül.
Lol, te ilyeneket láttál?
Mert én pont fodítva, a pasik mindig is a szebb/jobb csajokra mennek elsőre.
Másrészt az újdonság ereje, új(ergo idegen) csajnál is igaz ez.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!