Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem? Miért kapok egy kis reménysugarat, ami pár napon belül eloszlik?

Figyelt kérdés

Régóta szeretek valakit, de az mással volt/van nem tudom pontosan. Vasárnap láttam, hogy letörölte az összes közös képüket, kiírták, hogy egydülállók s törölték egymast facebookról. A legboldogabb ember voltam a Világon, hogy nah akkor végre van esélyem. Tegnap este éreztem, hogy valami mintha nem lenne ok, erre felmegyek facebookra és látom, hogy felvették egymást ismerősnek. Teljesen ki vagyok most borulva. A legrosszabb az, hogy vasárnap úgy láttam meg, hogy mi a helyzet, hogy azt mondtam, hogy jó, engem nem érdekelnek már legyenek együtt, én élem a saját életemet és boldog leszek. Ilyenkor kapom meg a reményt, hogy napok múlva megint a padlón legyek.

Miért történik ez velem!

L

2018. máj. 10. 06:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha nem a Facebookot szkennelnéd, hanem beszélnél az illetővel?
2018. máj. 10. 06:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogy beszéljek vele, mikor látom, hogy a bárban is a barátnőjével ült, 2 alkalom után azt mondtam, hogy én ezt nem bírom s azóta nem járok oda.
2018. máj. 10. 06:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért történik ez veled mert gyakorlatilag "szünetelteted" a saját szerelmi életedet egy olyan személy kedvéért aki errōl semmit sem tud.Nem "kapsz" reménysugarat, csupán ōk élik az életüket, te nem.

"Ilyenkor kapom meg a reményt, hogy napok múlva megint padlón legyek."

Ezzel a mondattal eltoltad a felelōsséget a saját érzelmi életed minōségéért.

2018. máj. 10. 08:43
 4/13 A kérdező kommentje:

S akkor mégis mit kellene csináljak? Álljak elé, hogy hello, tudom, hogy van barátnőd, de kellesz. Van esély vagy sem?!

Nem tehetem ezt se.

2018. máj. 10. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez sosem volt reménysugár, csak bemeséled magadnak. Nem is ismered a pasast rendesen, távolról epekedsz utána... ha igazán érdekelnéd, már rég szakított volna a nőjével.
2018. máj. 10. 09:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Igazából a gyakorlatban megteheted, viszont vizsgáld meg a mögötte húzódó érzelmi mechanizmust:

Ha tudod, hogy ő kapcsolatban van, és még ha az viharos is, de esélyes a leírtak alapján, hogy szeretik egymást, és te őket szét akarnád választani, illetve vágysz rá, hogy szétmenjenek akkor nem őt szereted, hanem saját magadat.Ez ebben a formában birtoklási vágy.

2018. máj. 10. 09:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Még mielőtt összejöttek volna már reg szerettem őt.
2018. máj. 10. 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
És miért nem közeledtél felé?
2018. máj. 10. 09:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Volt, amikor úgy éreztem, hogy próbál közeledni felém, de komolytalannak tűnt és nem hittem el, hogy van bárki, aki szerethet. Végül csak igazam lett, mert nem tud senki szeretni.
2018. máj. 10. 09:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy tudna, mikor még te sem szereted saját magad?
2018. máj. 10. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!