Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem? Miért kapok egy kis reménysugarat, ami pár napon belül eloszlik?
Régóta szeretek valakit, de az mással volt/van nem tudom pontosan. Vasárnap láttam, hogy letörölte az összes közös képüket, kiírták, hogy egydülállók s törölték egymast facebookról. A legboldogabb ember voltam a Világon, hogy nah akkor végre van esélyem. Tegnap este éreztem, hogy valami mintha nem lenne ok, erre felmegyek facebookra és látom, hogy felvették egymást ismerősnek. Teljesen ki vagyok most borulva. A legrosszabb az, hogy vasárnap úgy láttam meg, hogy mi a helyzet, hogy azt mondtam, hogy jó, engem nem érdekelnek már legyenek együtt, én élem a saját életemet és boldog leszek. Ilyenkor kapom meg a reményt, hogy napok múlva megint a padlón legyek.
Miért történik ez velem!
L
Azért történik ez veled mert gyakorlatilag "szünetelteted" a saját szerelmi életedet egy olyan személy kedvéért aki errōl semmit sem tud.Nem "kapsz" reménysugarat, csupán ōk élik az életüket, te nem.
"Ilyenkor kapom meg a reményt, hogy napok múlva megint padlón legyek."
Ezzel a mondattal eltoltad a felelōsséget a saját érzelmi életed minōségéért.
S akkor mégis mit kellene csináljak? Álljak elé, hogy hello, tudom, hogy van barátnőd, de kellesz. Van esély vagy sem?!
Nem tehetem ezt se.
Igazából a gyakorlatban megteheted, viszont vizsgáld meg a mögötte húzódó érzelmi mechanizmust:
Ha tudod, hogy ő kapcsolatban van, és még ha az viharos is, de esélyes a leírtak alapján, hogy szeretik egymást, és te őket szét akarnád választani, illetve vágysz rá, hogy szétmenjenek akkor nem őt szereted, hanem saját magadat.Ez ebben a formában birtoklási vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!