Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexre bármelyik nő jó nektek?
Figyelt kérdés
Ha szexre kell mindegy a kinézet?
Komoly kapcsolatra meg csak a legszebb kell?
2018. jún. 10. 14:52
11/19 anonim válasza:
Komoly kapcsolat = beulunk reszegedni valamelyik presszoba minden hetvegen azt alvas.
12/19 anonim válasza:
#11: Neked lehet, hogy ennyi, másnak nem feltétlenül.
13/19 anonim válasza:
Alkoholisták valóban beérik ennyivel is.
14/19 anonim válasza:
Akihez kicsit sem vonzódom, azzal miért akarnék lefeküdni?
15/19 anonim válasza:
Nem. Én csak szerelmesen szeretem a szexet.
16/19 anonim válasza:
10ből 8 nő azonnal , dugnám őket mint a lopott bicajt,mert a változatosság gyönyörködtett :D
A maradék 2 is vagy túl kövér vagy valami deformitása van.Meg azért bizonyos kor feletti aszott mamikkal se kezdenék, de pl legtöbb milf az simán jöhetne ..
17/19 anonim válasza:
Persze hogy számít a kinézet, azért vonzódni is kell hozzá. Meg persze legyen tiszta.
18/19 anonim válasza:
En csak allo leccel szeretem a sexet
19/19 anonim válasza:
Nem, mert a lábfétist nem minden, azaz nagyon kevés nő kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!