Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexre bármelyik nő jó nektek?
Ha szexre kell mindegy a kinézet?
Komoly kapcsolatra meg csak a legszebb kell?
Nem, nem és nem.
Lehet, hogy vannak olyan férfiak akiknek mindegy és lényegében bármelyik nő megfelelne nekik de ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
"Ha szexre kell mindegy a kinézet?"
Szerintem egyáltalán nem mindegy. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudnék elképzelni olyannal még szexet sem akihez nem vonzódom vagy aki nem tetszik.
"Komoly kapcsolatra meg csak a legszebb kell?"
?????
Komolyan nem tudom megérteni hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni. Egy kapcsolat szempontjából rengeteg dolognak kell stimmelnie, hogy az jól működjön..
HA csak szexre kell akkor sokkal inkább számít a külső...a belsőre teszek magasról a hülye dumáját se akarom hallani...
Komoly kapcsolat majdnem ugyan ez csak fordítva, a külső elég minimális helyette 1000sokkal fontosabb dolgot nézek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!