Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon tetszik de rémesen buta?
Nem régóta ismerkedek egy lánnyal, aki külsőre nagyon tetszik, valami úgy megfogott benne. Később viszont kiderült, hogy durván buta. Nem lehet vele komolyabban kommunikálni, mert alap szavak jelentését sem ismeri. Mondok néhány példát, ami sokat látott emberként is meglepett: Nem tudja leolvasni az analóg órát, igazából azt sem tudja mi az, hogy analóg és digitális óra. Nem tud biciklizni, ami nem butaság,csak nekem a mai világban furcsa.Nem tudta, hogy a Balaton pontosan az ország melyik részén van,olyat is mondott amikor a Balcsiról volt szó, hogy nem akar odamenni, mert nincs kedve egy nyaralás miatt 3000kmet utazni (?).Azt hitte, hogy Ázsia egy város.
Mióta messengeren is beszélünk az is kiderült számomra, hogy nem tud helyesen írni. Simán leírja a tetszik szót úgy, hogy teccik meg a menj szót úgy, hogy menyj és kb.minden üzenetében van hiba, ami biztos nem elírás.
Ami még ledöbbentett, hogy saját elmondása szerint 17 évesen fejezte be az általános iskolát és ezzel nincs is szerinte semmi gond, hogy őt idézzem "ez van."
A kérdésemet azért tettem fel, mert tényleg tetszene a leányzó, de kapcsolatot nem tudok így vele elképzelni,sőt néhány napja azt veszem magamon észre, hogy szexuálisan is alább hagyott az érdeklődésem.
Szerintetek van rá esély, hogy kicsit okosodjon még?
22 éves egyébként
Fuss!!!!
Nekem volt egy ilyen barátom. Eleinte fel sem tűnt a rózsaszín ködtől, hogy gond van, de aztán egyre elviselhetetlenebb lett. Én 2 évet rááldoztam az életemből ( FELESLEGESEN!!!) Csak gondolj arra, hogy bemutatod a barátaidnak, elkezdtek valami komolyabb témáról beszélgetni ő meg jó esetben csak pislog, rosszabb esetben elkezd okoskodni és ezzel teljesen megaláz téged. (Csak egy példa: Esztergomi bazilikánál egy igen művelt ismerősünk vezett körbe bennünket, erre az akkori barátom nekiugrott, hogy ne akarja őt beetetni azzal, hogy ez egy templom, nem most jött le a szélvédőről, tudja ő nagyon jól, hogy ez egy csillagvizsgáló! )
Kérdező, azért keresed mert dugnád. Ebben semmi rejtély nincs. Így működnek a férfiak és ezt nem beszólásból mondom, hanem tény. A víz vizes, a kő lefelé esik, a fériaknak meg a külső sokkal nagyobb lattal esik számításba, mint a nőknél, a hiányzó belső tartalmat meg egy bizonyos szintig ki tudják pótolni ábrándozással. Itt most akkora a hiátus hogy nem megy. Én aztán nem mondom meg mit csinálj, talán ha reálisan látod a helyzetet az segít. Így működik a férfi szexualitás. Ha érzel egy finom illatot összefut a szádban a nyál, ha hideg van libabőrös leszel, és ha külsőre bejön egy lány akkor nem tudsz közömbös lenni iránta. Így működik a tested. Hogy ezzel mihez kezdesz az a te döntésed.
Okosodás meg nem létezik. :D Te is tudod, csak reménykedsz. Ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!