Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen buta, hogy ezekből nem jön rá hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Egész nap együtt voltam egyik fiú oszt.társammal és többször is mondtam neki, hogy helyes és folyton kedveskedtem neki stb... Majd mikor ask-on irta neki a haverja, hogy "tudtad hogy a ...-nak (nekem) bejössz?" és erre ő ezt írta "ne írj hülyeségeket mert tudom hogy nem tetszem neki!"2014. márc. 14. 20:10
1/7 anonim válasza:
Mit akarsz te tőle, ha így lenézed?
2/7 anonim válasza:
de ha ennyire hülye akkor hagyd a fenébe...
nem érdemelne meg téged
3/7 anonim válasza:
vagy csak azért írta ezt,hogy még jobban hízelegj neki
4/7 anonim válasza:
lehet h egyszerű a srác de te meg kinyithatnád a bagó lesődet netán..
5/7 A kérdező kommentje:
#1 nem nézem le de hogy fogalmazzak másként?!:D
2014. márc. 14. 20:24
6/7 anonim válasza:
Van jópár lányismerősöm akik 6 fiúval ezt csinálják.
Nem vagy érthető..
7/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy kapott egy fülest. Valószínűleg nem véletlenül mondta, hogy tuja, hogy nem tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!