Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? Mit csinálnátok velük? Csak kihasználnátok őket?
Figyelt kérdés
Akik odamennek hozzátok egy bulin, és hozzátok bújnak, kezdeményeznek, nyomulnak, majd megfogják a fejeteket, és beledugják a szátokba a nyelvüket? (Itt nyilván jó alkatú lányokról van szó, akik amúgy buták és piálnak, de jól néznek ki, barnák és kint hagyják a hasukat, lábukat, ami igazán szép rajtuk). Érdekelne, mivel az egyik barátnőm így viselkedik és állandóan pasis bajai vannak, megcsalja őket, meg haonlók, aztán pedig sír, hogy ő nem is k@rva. Nekem nem volt annyi barátom, minr neki, de ha volt barátom, akkor hónapokig együtt voltunk, és a fiú kezdeményezett. Két 15 éves lányról van szó.2013. júl. 28. 15:26
1/8 anonim válasza:
a barátnőd ribi,persze szerinte ez teljesen normális ahogy viselkedik
3/8 anonim válasza:
R*bi.. Ennyi.. Ilyen viselkedéssel nem csak nem rendes fiúkat fog bevonzani de ezzel a hozzáállással egyetlen fiút se tud majd megtartani!
Én 15 évesen még bulizni se nagyon jártam el..
Mi van a mai lányokkal????
Én 16 vagyok (csak 1 évvel idōsebb mint ti) de még barátom se volt...
Nem értem, hogy mi folyik itt!
4/8 anonim válasza:
Erre mondják, hogy könnyen jött, könnyen ment.
6/8 anonim válasza:
játszani jó, de másra nem! hidd el, hogy bármilyen szép és szexi is egy ilyen csaj, azt maximum egy agyatlan pasi veszi komolyan! mindenkinek tetszik, mindenki belehajtana -és hajt- pár km-t, de senkinek sem kell!
amúgy kellenek az ilyen lányok, meg van a funkciójuk.
7/8 anonim válasza:
Az ilyen lányok az egy éjszakára való fajtába tartoznak.
8/8 anonim válasza:
Jól összeverném és kiraknàm dolgozni az útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!