Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem jo dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem jo dolog belemenni szexbe első találkozás alkalmával?

Figyelt kérdés

Még sosem láttuk egymást élőben. De nagyon kivagyunk éhezve.

20 l

2018. jún. 9. 10:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

"majd a srácnak is meglesz rólad a véleménye."

A srac talan mem dugott?

2018. jún. 9. 10:45
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Ha komoly kapcsolatot keresel és hosszútávra akkor nem ajánlott.
2018. jún. 9. 10:50
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Az ördög a részletekben rejlik.

"Még sosem láttuk egymást élőben. De nagyon kivagyunk éhezve."

Én még csak képen láttam szarvasgombát és így képről nagyon finom ételeket lehet belőle főzni. De ez nem jelenti azt, hogy ha elém teszik, akkor nem undorodom meg az illatától, az állagától stb.

De hogy rólad is beszéljünk: honnan tudod, hogy vonzódni fogsz-e hozzá, amikor találkoztok? Per pillanat nem hozzá, hanem ahhoz a férfihez vonzódsz, akit a fejedben kialakítottál. Ezért kellene előbb találkozni és eldönteni, hogy tényleg van-e fizikai vonzalom, vagy csak fiktív ember(eke)t kívántatok/kívántál meg.

2018. jún. 9. 10:57
 14/20 anonim ***** válasza:
6%
Ha nem zavar, hogy ribinek fog tartani, akkor jó dolog.
2018. jún. 9. 11:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Ti tudjátok, akartok-e mást is egymástól.

Nálunk történt valami az első randin, a másodikon szex is volt, de mindketten határozottan együtt is akartunk maradni, ezért történhetett meg.

Ha nem lennék biztos benne, mit is akar a másik, vagy én, akkor nem mennék bele csak azért, mert ki vagyok éhezve.

2018. jún. 9. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek vagytok, ha mindketten akarjátok, miért ne? Párommal lefeküdtünk már az első találkozást követően. Lassan 3 éve együtt vagyunk. Erről ennyit. Engem jobban kiábrándítana az idióta játszmázás, nem tinik vagyunk már.
2018. jún. 9. 14:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Sok férfinek nem kell olyan csaj, aki könnyen kapható.
2018. jún. 9. 18:47
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Vannak hülyébb ("vadász") pasik, akiknek ettől függ, hogy komolynak gondolják e, az jelenti a szórakozást, hogy becserkészik. De az ilyenek úgy is új préda után néznek, ha megvolt.

A többi pedig ugyanúgy tekint rá, akkor is, ha az első randin lefekszenek, mert nem illúziókat kergetnek, hanem a valóságban élnek.

2018. jún. 9. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hagyjuk már ezt a vadászösztön baromságot. Ha ennyire túlteng, lőjön kacsára, ne velem játszadozzon, mert ebből már kinőttem.
2018. jún. 9. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lenne jó abban, hogy egy vadidegen húzogatja a farkát bennem ki-be? Eww.
2018. jún. 11. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!