Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20eves vagyok a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujhelyi Kristof Gupp kérdése:

20eves vagyok a barátnőmmel 1,5éve vagyok együtt (17éves) kaptam egy lehetőségek külföldön és, tanácstalan vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyok vele együtt az elmúlt pár hónapban sokat veszekszunk ő tanul én dolgozok. Kaptam egy nagyon jó lehetőséget Angliában az itteni fizetésem 4x keressnem meg ugyan annyi munkával. Szeretem nagyon nekem ő az első lány az életembe nagyon tanácstalan vagyok hogy mi lenne a helyes választás. Neki is én vagyok az első ezért is nehéz minden. Ő tanul meg van 2eve érettségihez én már 1eve dolgozok. És egyszerűen nem tudom mit tegyek ha elmondanám neki nem értene meg és biztos vagyok abban hogy elveszitenem. És egyszerűen nem tudom mit tegyek..
2018. jún. 8. 13:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát menjél, ha elég erős a kapcsolatotok kibírja majd, ha nem akkor meg kár maradni.
2018. jún. 8. 17:03
 22/23 anonim ***** válasza:

MENJÉL!

Ne egy gyereklánynál ragadj le, majd talál mást, ha szakítotok, meg te is, de 20 éves fiatalként az életedet építsd!

A gyerekszerelmek úgyis véget érnek 98%-ban, de ne horgonyozz le a lánykánál, akivel lehe három év múlva már együtt sem lesztek.

Ha meg TÉNYLEG szeretitek egymást, kibírja a kapcsolat - mi 1000km-ről jöttünk össze, már 2 évesek leszünk idén, együtt élünk.

2018. jún. 8. 19:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Amúgy meg honnan tudod, hogy ővele fogsz élni?

A párom 20 évesen összejött az akkori szerelmével, nagyon imádták egymást, stb., aztán 6 év után a csaj dobta őt.

Nekem egy percig nem lenne kérdéses, hogy kimennék, és 20 évesen nem egy lányra várnék, amiből lehet semmi nem lesz, hanem inkább keresnék, tapasztalatot gyűjtenék, dolgoznék, stb.

2018. jún. 8. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!