Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg anyukám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg anyukám arról, hogy együtt alhassunk a barátommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 éve és 8 hónapja vagyunk együtt a párommal. A szüleim imádják, nagyon jó viszonyt ápolnak egymással és régóta ismerik. A kapcsolatunk kiegyensúlyozkott, barátságból szerelem típúsú. A szüleimmel is jól kijövök, anyukám az, aki minden részletet tud. Augusztusban leszek 18, mégis hallani sem akar az együtt alvásról (a párom töltötte már nálunk az éjszakát, de külön szobában). Igazából a szülinapomig hagynám is a témát, ha anyu legalább EGY jó érvet fel tudna hozni, de ezeket a tipikus "mert nem" válaszokat kapom. A lakásunk mivel amúgy is kicsi és a falak papírból vannak, eszünkbe sem jutna bármit csinálni. De anya tulajdonképpen azt sem hagyja, hogy befejezzem a mondatom. Dühít, hogy belémfojt mindent és meg sem próbálhatom meggyőzni az együttalvásról. Viszont úgy érzem, hogy az én részemről is korrekt ha azt mondom, hogy egy jó érv ellenében nem hozom fel egy darabig a témát, nem erőltetem.

Mit tudnék csinálni?

2018. máj. 12. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te mindent megtettel.
2018. máj. 12. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, szex van, védekeztek, csak nálatok nincs szex.

Nos, én eléállnék, és elmondanám, hogy figyelj anyu, ez van, tudod, van nekem a Pisti, 20 hónapja együttvagyunk, szex is van közöttünk rendszeresen, és tudom, hogy itt nem lehet, de hidd el, csak itt nem, és mi máshol csináljuk.

(mondjuk erre szerintem ha amolyan szűzies anyukád van, akkor infarktust is kap...), de talán engedi... gondolom a hangerőt vissza tudnád fogni, és nem úgy ordítanál, mintha nem lenne otthon senki...

2018. máj. 12. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
17 évesen jogod van eldöntetni, hogy együtt aludhattok-e vagy sem. Főleg ha nem is szeretnétek azt csinálni.
2018. máj. 12. 20:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Mindenképpen tudjuk hol a határ és anya mindenről tud. Nem akarok titkolózni előtte. Az életben nem volt rám panasz, de úgy érzem mégsem bízik bennem ilyen téren. Pedig elmondtam neki, hogy már megtörtént. Igazából én azon vagyok, hogy egy jó anya-lánya kapcsolatot építsek ki, de anya mintha minden erejével ellen állna.

Nemrég felhoztam a témát és azt mondta még nem áll készen arra, hogy együtt lásson minket az ágyban. Itt az a gond, hogy amióta együtt vagyunk minden nap alszunk egy jót délután az ÁGYBAN. Illetve a másik, hogy elenged kettesben nyaralni minket egy hétre, de ezt nem akarja. Valahogy nem bírom felfogni / megérteni a logikáját.

2018. máj. 12. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Anyád prűd. Mondjuk én se díjaznám, ha a lányomat dugná valaki, akár otthon, akár nyaralóban, dehát ez van.
2018. máj. 12. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet hülyeség, de ha szóban nem hallgat végig, írj neki egy levelet. Ott fejtsd ki neki, hogy miért szeretnéd, ha a barátod veled aludhatna, hogy nem szexelnétek. A levél végére esetleg valami olyasmit, hogy ha megengedi, akkor mondjuk egy hétig te főzöl vagy kitakarítod az egész házat :D az talán tetszene anyukádnak és így beadná a derekát :D

Ha ez se jó, akkor kérd meg, hogy akkor te had aludhass a barátodnál... (esetleg utalj arra, hogy ott még talán szex is lesz :D szerintem akkor inkább arra bólintana rá, hogy ő aludjon nálatok :D)

Sok sikert! :) és majd írj, hogy mi volt! :)

2018. máj. 12. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettek. ☺ Igyekszem még azért ostromolni anyukámat. Ugyanakkor nálunk az "action time"-ot nem úgy kell elképzelni, hogy nonstop orrba-szájba. Igazából mi tényleg csak aludni akarunk és semmi szex, mivel nekem sem és a páromnak sem fűlik hozzá a foga, ha van valaki otthon. Nem tudjuk elengedni magunk (márpedig akár náluk akár nálunk vagyunk valaki biztos otthon van, így ritka amikor üres a ház) és kellemetlenségeket sem akarunk.

Furcsa, nem furcsa de mivel mindkettőnk lusta természet, biztosan húznánk a lóbőrt reggelig.😂

2018. máj. 13. 00:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is a leveles megoldásra gondoltam. Még egy dolgot is hozzátennék. Írd meg, hogy neked szükséged van arra, hogy az anyukád meghallgasson, ha már megtiszteled az őszinteségeddel. Ha ezt nem tudod megkapni, egyre nehezebb lesz vele beszélned, és attól tartasz, hogy eltávolodtok, és nem azért, mert nem engedi, hogy együtt aludj a pároddal, hanem mert eltaszít magától a beszélgetések, viták során. El lehet mondani, hogy te a vitát jónak és fontosnak tartod, mert az arról szól, hogy közelebb kerüljetek az igazsághoz, viszont a veszekedés arról, hogy kinek a hangja az erősebb, kié legyen az utolsó szó, és ezt nagyon nehezen viseled.

Fontos, hogy meghallgasd az ő szükségleteit, és ő is a tiédet, és olyan megoldást találjatok, ami mindenkinek jó. Erre bátorítsad az anyukádat.

2018. máj. 14. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Itt szerintem nagyobb az esély arra, hogy nem benned nem bízik, hanem magában, és ezt kivetíti rátok. Elmondtad neki, hogy nem szexelni akartok, azt megoldjátok máshol, hanem együtt aludni az intimitás kedvéért? Azt meg tudom érteni a részéről, hogy a fejében az van, hogy minden áthallatszik, ami iszonyatosan kínos lenne a család többi tagjára nézve, ezért el szeretné kerülni, viszont nem tudja ezt a fenntartását kifejezni.

Legegyszerűbb lenne az, ha ezt a kérdést és a válaszokat elolvastatnád az anyukáddal, hogy ez van benned, ez fáj neked.

2018. máj. 14. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Meg hát nem is kell, hogy nézzen benneteket az ágyban. Ti sem akarjátok. Ha valami kell, akkor KOPOGJON, és ne nyisson csak úgy rátok. Ezzel megelőzheti a kellemetlen pillanatokat a maga részéről.
2018. máj. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!